Ами нормално е да имаш нужда от мотивация. Аз това не мога да проумея, не се научиха, че всички работим за пари. В обявата не виждам никъде заплащане. Ако канят гост лектори, които водят собствени авторски курсове, то трябва да се започне от заплащането.По-добре той да ми пусне мотивационно писмо.
Определено имам нужда от мотивация, за да почна да върша това.
Ами нормално е да имаш нужда от мотивация. Аз това не мога да проумея, не се научиха, че всички работим за пари. В обявата не виждам никъде заплащане. Ако канят гост лектори, които водят собствени авторски курсове, то трябва да се започне от заплащането.
Пропускаш, че са направили и сайт. По всяка вероятност, докато са пили ракиите.То лошо няма, но изглежда като че ли, са се събрали, пийнали по две ракии и решили да правят курсове.
Няма спор - Най-`аресвам ману да намирам!. Зависи кога и за какво.а критиката е най-лесната и опияняваща и деструктивна дисциплина на света.
Като ми дойде клиент на сергията, мога да го посъветвам какво да си купи. Но в никакъв случай не мога да му откажа на избора. Все пак искам аз да му взема парите, а не конкуренцията.Flash е умираща технология. Изживява последните си дни.
ВИе си правете сметката дали има смисъл някой да го учи тепърва.
Пропускаш, че са направили и сайт. По всяка вероятност, докато са пили ракиите.