Какво става? Толкова ли е трудно, че никой не иска да помогне
Писах ти на лично...
мале, сега като прочетох няколкоп пъти внимателно и ми се струва че търсиш човек да ти сложи rich snippets в сайта или пък не?
//едит
може ли да дадеш линк какво четеш?
Няма нищо ясно.Какво неясно има в това: " Трябва ми човек, който да ми даде информация за маркирането на структурирани данни срещу заплащане."
Алилуя успяха да го изкопчат!Искам да маркирам статия. Сайта е на WP. Някой знае ли плъгин за тази цел?
Жалко, че няма капсула на времето, за да публикувам в нея какво си мисля и да се види след още няколко страници дали съм прав. Аз залагам на hentry errors.страници 881, елементи с грешка 881
Извинявам се ако съм причинил на някого неудобство с неправилния си въпрос. Просто имам проблем и исках да го разреша, като си платя за това. Проблемът е, че Гугъл иска да се маркират структурирани данни, за да спре да ми показва тези грешки. Не съм СЕО специалист, нито програмист и затова се обърнах тук за компетентен отговор. Но вече се отказвам от това непосилно занимание.
Човешката злоба няма граници!
Ако някой незнаещ се интересува от този проблем, може да получи повече информация тук:http://seom.bg/optimization/2014-seo-roadmap-semantic-markup.html , без да му се налага да обяснява що е това "Маркиране на структурирани данни"!!!
Ниското интелектуално ниво няма граници.
И повярвай ми няма нужда нищо да ми обясняваш.
Ето ти магазин на ОС
Виж файлът 11814