AMOUN Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 28 Септември 2013 #1 Имам десетина сайта които трябва да се прегледат и почистят основно от заплахи, да се премахнат вируси и зловреден код и да се запушат дупките за такива.
Имам десетина сайта които трябва да се прегледат и почистят основно от заплахи, да се премахнат вируси и зловреден код и да се запушат дупките за такива.
R ReminD Well-Known Member Рейтинг - 100% 34 0 0 28 Септември 2013 #2 От: Търся специалист по почистване на сайтове от зловреден код. Welcome back И аз преди страдах от такива поразии, но смених хостинга и като че ли от shared хостинга ми стария идваха много мизерии. Успех
От: Търся специалист по почистване на сайтове от зловреден код. Welcome back И аз преди страдах от такива поразии, но смених хостинга и като че ли от shared хостинга ми стария идваха много мизерии. Успех
A addme New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 29 Септември 2013 #3 От: Търся специалист по почистване на сайтове от зловреден код. Пиши ми на скайп vih.tradingroup, за да разкажеш по-подробно какво искаш.
От: Търся специалист по почистване на сайтове от зловреден код. Пиши ми на скайп vih.tradingroup, за да разкажеш по-подробно какво искаш.