Хвани се, прочети ми първото мнение и ми кажи какво и къде ми се е сопнал? Прав съм за всичко, за да можеш да си на пазара на труда трябва да имаш елементарна обща култура, за да можеш да презентираш това, за което искаш някой да ти плати. Да, съветите ми са безплатни. Щото на днешните млади хора им липсва елементарна бизнес култура и не могат да кажат какво искат. Жалко е, но е факт.Да бе безплатни съвети чак... явно пича не е предполагал, че ще стигне до положение той самият да цака (попадна на прИдприемачи кво да прави)
Озъбихте се щото ви се сопна...айде не на мен тия :wink:
Само че не бяхте прави никъде, чешете езици само.
Язък, че не си си извадил извод от написаното. Сигурно и за това ще си останеш още дълго време в затруднено финансово положение и молещ за подаяния. Успех все пакОт мухата слон направихте. Язък ви за годините, язък ви за образованието...
Язък и за мене че ви паднах на нивото...
Сега беше момента да напешеш нещо умно, но гордостта е закрещяла майАйде сега намеси банички, кафе и к*рви.. Ей странно нещо сте хората... значи за най малкото се заяждате. Ти познаваш ли ме какъв съм та тръгваш да говориш бе?
А това че съм написал че съм в затруднено положение, ами какво лошо има, след като това е самия факт... точно когато човек е в такова положение той цени всяко левче, и вместо да бездейства, иска да си изкарва нещо... Това е идеята.
Не виждам повече какво да говорим... а и не съм длъжен да давам обяснения на човек който цели да се заяжда и квалифицира.. изказвайки се неподготвен.