Според мен му трябва спонсор с шамари на версия... Заради такива неграмотни нещастници кликащи по сайтове като bux.лайно и нему подобните там, които четат и проявяват избирателно четене, не защото така искат, а защото толкова могат да четат, а още по-малко разбират това дето четат, та ето заради такива кретени и тяхната нужда от спонсорство за две кутии цигари, щото мама и тати не знаят че пушим, па нали требе да сме гъзари ('гъзар' - от чист български - "Гъз" и "ар" , т.е 'ебати туловището' ), точно заради тях 98.99% от платежоспособните фирми и други сайтове, които ние на галено наричаме спонсори, ние, сериозните предприемачи, биваме отхвърлени и така поради липса на пари заебаваме проекта, а след 2-3 месеца виждаме как някой нагъл келеш ни е изкопирал целият сайт от-до ... Най-интересното е, че сайтът ни е бил или офлайн или на някакъв домейн с ограничение в посещенията и си се чудим как е станало това...
Честно казано започна да ми писва от подобни прояви на идиотщина. Заради такива сайтове, които са милярди тонове боклук и нищо повече, Гугъл започна яко да ни реже и нас... Никой не ще да ни бъде спонсор и какво ли още не? Скоро очаквам и глоби да вземат да ни хакат за това и онова... Ако ще си сериозен - бъди такъв!! Правиш шибан сайт, зарибяваш 500 човека, пускаш някакви награди и изведнъж се оказва, че ти нямаш спонсор и съответно няма да има награди за потребителите! Ти обираш мизерната печалба и започваш да кълнеш, защото не си направил милиони и заебаваш всичко, а сайта ти продължава да си виси на мизерния безплатен хост, с шибания безплатен поддомейн и Гугъл продължава да се стресира, а някои от потребителите продължават да си кликат без да знаят какво и що, да не говорим че идват нови и нови хора и постоянно си губят времето...
На твое място не бих започнал въобще, ако нямах нужният капитал с който да започна самостоятелно и да се докажа пред спонсорите! Не ти трябва нито учтив език, нито пък добър бизнес план - трябва кеш!! Покажи на някой нахакан тъпанар, че си раздал два mp3 плеъра за по 50 лева бройката, а си спечелил 170 лева чисто и тогава ще се бият да те спонсорират, защото колкото по-голяма и по-лъскава е наградата, толкова повече хора ще се бият за нея, следователно - толкова повече печалба...
Ама айде, стига съм ви давал безплатни уроци... Вярно че и аз преди 2 години питах за най-малкото, ама да ме извиняват останалите - не съм просел спонсорство от никой!!! Започнал съм с безплатен хостинг и домейн и после вложих печалбата за развитието на сайта... Айде - сиктир и приятна ви вечер!