Transaction ID: 342328595
Your money is on its way!
Айде готов си , аз парите така и така щях да ти ги пратя ,ама исках да видя как ще реагираш ако кажа, че ще те забавя
Би било забавно, ако не обиждаше и мантаман с това изречение... иначе си сладур, направо страшен.Конкурс за най-хубава снимка с награда крушка.... Направихте ми деня...
Мен трудно може да ме засегне защото ми е през оная работа дали на кибиците им харесва наградата или не, едно време имаше един лаф като ходиш на гости на някой за рожден ден му купуваш едни чехли и един вибратор, ако не му харесват чехлите да се ебе в гъза.
По скоро ме е яд че на автора на темата по горе му пуснах реп+ а сега като гледам ФБ страницата му и се убеждавам че двете отрицателни точни не са случайни.
Хахаха, ФБ са намерили гаднярски начин да се справят със спамерите. Вместо да им трият страниците, им вземат админ правата. Страницата съществува, разраства се, но админа не може да спами Така сигурно се чувства по-гадно отколкото ако му я бяха изтрили.Аз за това и на втора страница оставих един доста красноречив коментар. Това момче видимо няма да се промени. Неговата несериозност лъха от километри, най-вече като гледам тази тема и следващата публикувана от него http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=20039
Има кадърно направени страници с цел реклама, но специално за г-н Асенов, определено ми е чак смешно, че не може да публикува.И мисля, че това е най-правилния начин поне при тях да ограничат спама на страниците. Абе колкото и да не го понасям тоя тефтер, не са глупави хората които работят в него/по него