ArtBean Active Member Рейтинг - 100% 15 0 0 26 Март 2015 #1 Здравейте, Търся човек, който има опит в писането/пренаписването на статии. Моля всеки който се интересува да ми пише на лично.
Здравейте, Търся човек, който има опит в писането/пренаписването на статии. Моля всеки който се интересува да ми пише на лично.
Р Розата На Йерихон New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 26 Март 2015 #2 От: Търся сътрудник копирайтър Здравейте, писах ви на лично съобщение
ArtBean Active Member Рейтинг - 100% 15 0 0 26 Март 2015 #3 От: Търся сътрудник копирайтър Розата На Йерихон каза: Здравейте, писах ви на лично съобщение Увеличете... Здравейте не мога да ви оставя лично съобщение, пишете ми едно лично с имейл, където да ви пиша.
От: Търся сътрудник копирайтър Розата На Йерихон каза: Здравейте, писах ви на лично съобщение Увеличете... Здравейте не мога да ви оставя лично съобщение, пишете ми едно лично с имейл, където да ви пиша.
Р Розата На Йерихон New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 26 Март 2015 #4 От: Търся сътрудник копирайтър И аз в момента не мога да изпратя. Скайпът ми е crow_fravashi
juliana_mihailova New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 26 Март 2015 #5 От: Търся сътрудник копирайтър Здравейте, имам опит в тази дейност и се интересувам от обявата Ви. Ако можете, напишете ми имейл за връзка, тъй като не мога да изпращам лични съобщения. Благодаря.
От: Търся сътрудник копирайтър Здравейте, имам опит в тази дейност и се интересувам от обявата Ви. Ако можете, напишете ми имейл за връзка, тъй като не мога да изпращам лични съобщения. Благодаря.
ArtBean Active Member Рейтинг - 100% 15 0 0 28 Март 2015 #6 От: Търся сътрудник копирайтър Здравейте, избрах хора, днес пратих на всички имейли със задача. Колкото до останалите, благодаря ви за отделеното време, за сега обявата не е актуална!
От: Търся сътрудник копирайтър Здравейте, избрах хора, днес пратих на всички имейли със задача. Колкото до останалите, благодаря ви за отделеното време, за сега обявата не е актуална!