stuklen Well-Known Member Рейтинг - 100% 16 0 0 15 Април 2013 #1 Здравейте, търся идеен текстописец, да ми помогне с попълването на уеб сайт на тема СУС. За предпочитане са хора с познания в областта. Цената и сроковете ще се договорят след оценка за обема на работата.
Здравейте, търся идеен текстописец, да ми помогне с попълването на уеб сайт на тема СУС. За предпочитане са хора с познания в областта. Цената и сроковете ще се договорят след оценка за обема на работата.
IvanKarakov Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 16 Април 2013 #2 От: Търся текстописец Здравей, колега. Искам да попитам какво значи "СУС", мисля, че ще е полезно и на други кандидати.
От: Търся текстописец Здравей, колега. Искам да попитам какво значи "СУС", мисля, че ще е полезно и на други кандидати.
K kakatisisi Member Рейтинг - 100% 2 0 0 16 Април 2013 #3 От: Търся текстописец Така както е написано е най-вероятно да става въпрос за Система за Управление на Сайтове. И на мен ще ми е полезно да знам.
От: Търся текстописец Така както е написано е най-вероятно да става въпрос за Система за Управление на Сайтове. И на мен ще ми е полезно да знам.
IvanKarakov Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 16 Април 2013 #4 От: От: Търся текстописец kakatisisi каза: Така както е написано е най-вероятно да става въпрос за Система за Управление на Сайтове. И на мен ще ми е полезно да знам. Увеличете... Да, но има и такава област в Тунис, не се знае, знае ли се. Затова се пита.
От: От: Търся текстописец kakatisisi каза: Така както е написано е най-вероятно да става въпрос за Система за Управление на Сайтове. И на мен ще ми е полезно да знам. Увеличете... Да, но има и такава област в Тунис, не се знае, знае ли се. Затова се пита.
stuklen Well-Known Member Рейтинг - 100% 16 0 0 17 Април 2013 #5 От: Търся текстописец СУС (CMS) Система за управление на съдържанието .. Намерих си човек за работата. Благодарско отново на всички отделили от времето си да се свържат с мен.
От: Търся текстописец СУС (CMS) Система за управление на съдържанието .. Намерих си човек за работата. Благодарско отново на всички отделили от времето си да се свържат с мен.