Denislav1991
New Member
Търся си учител по дропшипинг запознат съм с темата но е хубаво когато някой те насочи какво да направиш много ще се радвам ако има така добър човек да ме въведе
Ясно ама точно и ясно никъде не се казва и показва има си специфични настройки а и никой не казва как се осчетоводява неискам да е на черно
Има си счетоводители за осчетоводяване, не дропшипинг "учители".Ясно ама точно и ясно никъде не се казва и показва има си специфични настройки а и никой не казва как се осчетоводява неискам да е на черно
В 80% от постовете ти се споменава "но ще ти струва пари". Те кучките в ало.бг не са толкова комерсиални колкото си ти...Здравей, мога да ти стана учител, но ще ти струва пари, разбира се няма как безплатно ще отделя доста време.
Предлагам пълно обучение в реална среда, всеки ден по три часа ще отделям за теб и ще ти давам домашни, които трябва да изпълниш:
Аз ще те науча за:
- Намиране на доставчици
- Качване на продукти
- Изграждане на онлайн магазин (Бонус към услугата)
- Консултация и настройки на реклами
- Изготвяне на домашна работа и проверка
- Лична среща с Вас един път на две седмици за по 2/3 часа
- Методи за обслужване и общуване
- Методи за общуване с доставчици
- Още много други които няма как да опиша тук.
Цялата кореспонденция се води по скайп, и се следи всяко действие и дума която Вие ще изговорите към доставчици и клиенти.
От Вас се изисква да имате фирма и счетоводител.
Поздрави!
Ти пък си по-нагъл от кучките в ало.бгСлед като търсим нещо което да ни носи някакви доходи значи сме финансово нестабилни а вие пари искате
Съжалявам че въобще попитах неочаквсх нещо друго от българския манталитет незнам бях на 99% сигурен че файда няма да питамТи пък си по-нагъл от кучките в ало.бг
"Дайте ми хляба в ръцете на готово" какъв точно манталитет е? Западноевропейски или източноправославен?Съжалявам че въобще попитах неочаквсх нещо друго от българския манталитет незнам бях на 99% сигурен че файда няма да питам