uni-web Well-Known Member Рейтинг - 100% 6 0 0 9 Декември 2015 #1 Искам да закупя фенове за български страници, интересува ме цена, и време за изпълнение на задачата. За повече информация на лично, а човекът решил или избран да се заеме с задачата, предпочитам постоянен контакт по скайп.
Искам да закупя фенове за български страници, интересува ме цена, и време за изпълнение на задачата. За повече информация на лично, а човекът решил или избран да се заеме с задачата, предпочитам постоянен контакт по скайп.
bhopz Active Member Рейтинг - 70% 7 3 0 9 Декември 2015 #2 От: Търся фенове за Facebook страници. Колко харесвания са ти нужни?
Blinky Owner Рейтинг - 100% 27 0 0 9 Декември 2015 #3 Re: От: Търся фенове за Facebook страници. bhopz каза: Колко харесвания са ти нужни? Увеличете... От къде са тия харесвания, че има репорт за тях. Не че е добра идея като цяло да се купуват, но да питам.
Re: От: Търся фенове за Facebook страници. bhopz каза: Колко харесвания са ти нужни? Увеличете... От къде са тия харесвания, че има репорт за тях. Не че е добра идея като цяло да се купуват, но да питам.
bhopz Active Member Рейтинг - 70% 7 3 0 9 Декември 2015 #4 От: Re: От: Търся фенове за Facebook страници. Blinky каза: От къде са тия харесвания, че има репорт за тях. Не че е добра идея като цяло да се купуват, но да питам. Увеличете... Защо пък да не е добра идея да се купуват? Божее..
От: Re: От: Търся фенове за Facebook страници. Blinky каза: От къде са тия харесвания, че има репорт за тях. Не че е добра идея като цяло да се купуват, но да питам. Увеличете... Защо пък да не е добра идея да се купуват? Божее..
uni-web Well-Known Member Рейтинг - 100% 6 0 0 10 Декември 2015 #5 От: Търся фенове за Facebook страници. Има мегдан за много за момента съм си намерил човек с качествени фенове и работи вече, но бих чул и други предложения.
От: Търся фенове за Facebook страници. Има мегдан за много за момента съм си намерил човек с качествени фенове и работи вече, но бих чул и други предложения.