SellAds Member Рейтинг - 100% 5 0 0 20 Март 2010 #1 Здравейте , Имам нужда от Филолог по Български език , за превод/редакция на форумна система! Кандидата за работата трябва да е много в час с най-новите правила за писане на български език! Пишете на ЛС или ТУК Поздрави
Здравейте , Имам нужда от Филолог по Български език , за превод/редакция на форумна система! Кандидата за работата трябва да е много в час с най-новите правила за писане на български език! Пишете на ЛС или ТУК Поздрави
ppyordanov New Member Рейтинг - 100% 22 0 0 20 Март 2010 #2 От: Търся филолог по български език за превод на форум Здравей, може да ми пишеш лично съобщение.
R rkamenska Member Рейтинг - 100% 9 0 0 22 Март 2010 #3 От: Търся филолог по български език за превод на форум Здравейте, интересувам се от работата. От 32 години се занимавам с правилно писане, коригиране и редактиране. Моля пишете ЛС. SellAds каза: Здравейте , Имам нужда от Филолог по Български език , за превод/редакция на форумна система! Кандидата за работата трябва да е много в час с най-новите правила за писане на български език! Пишете на ЛС или ТУК Поздрави Увеличете...
От: Търся филолог по български език за превод на форум Здравейте, интересувам се от работата. От 32 години се занимавам с правилно писане, коригиране и редактиране. Моля пишете ЛС. SellAds каза: Здравейте , Имам нужда от Филолог по Български език , за превод/редакция на форумна система! Кандидата за работата трябва да е много в час с най-новите правила за писане на български език! Пишете на ЛС или ТУК Поздрави Увеличете...
S stanimira New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 31 Март 2010 #4 От: Търся филолог по български език за превод на форум Здравейте! Завършила съм Славянска филология, имам правоспособност за преподавател по български език. Работя като преводач на свободна практика, редактирам и коригирам текстове. Пишете на ЛС
От: Търся филолог по български език за превод на форум Здравейте! Завършила съм Славянска филология, имам правоспособност за преподавател по български език. Работя като преводач на свободна практика, редактирам и коригирам текстове. Пишете на ЛС