Касае се за бърз проект за изпълнение - представяне няа развъдник за кучета и породата ! Не е трудно и няма да отнеме много време - макс 4-5 часа ! Джумлата е инсталирана и трябва :
1. да се направят категорий и подкатегории , които ще ви подам предварително .
2. да се вкарат плугини като видеоклипчета от ютубе, галерия снимки, таблици
3. да се закачи нов хедър и лого и да се поизчисти темплейта
4. да се настрои банер менаджера и да се кънектне към адсенс
5. закачване на тиксо брояч
6. имплементиране на форум
Това е !
Плащане - 40 евро в ПейПал моментално след свършена работа, който е работил с мен знае , че никога не съм бавил плащане !
Моля без излишни коментари от сорта на - " всичко това за тези смешни пари ли ? "
Всеки , който е наясно със системата, знае , че това е работа за 2- 3 часа, заедно с обсъждането по скайпа !
Моля само на лични и след това ще ви давам скайп и имейл !
За да сте наясно и да не си говорим излишно -
порода - белгийска овчарка
сайт http://belgiiskaovcharka.com/
Ако всичко е наред ще продълщим с изпълнителя по - събмит, реклама, сео , фейсбук кънект, т.н и т.н има какво да се работи, но ми трябва бърз резултат засега
1. да се направят категорий и подкатегории , които ще ви подам предварително .
2. да се вкарат плугини като видеоклипчета от ютубе, галерия снимки, таблици
3. да се закачи нов хедър и лого и да се поизчисти темплейта
4. да се настрои банер менаджера и да се кънектне към адсенс
5. закачване на тиксо брояч
6. имплементиране на форум
Това е !
Плащане - 40 евро в ПейПал моментално след свършена работа, който е работил с мен знае , че никога не съм бавил плащане !
Моля без излишни коментари от сорта на - " всичко това за тези смешни пари ли ? "
Всеки , който е наясно със системата, знае , че това е работа за 2- 3 часа, заедно с обсъждането по скайпа !
Моля само на лични и след това ще ви давам скайп и имейл !
За да сте наясно и да не си говорим излишно -
порода - белгийска овчарка
сайт http://belgiiskaovcharka.com/
Ако всичко е наред ще продълщим с изпълнителя по - събмит, реклама, сео , фейсбук кънект, т.н и т.н има какво да се работи, но ми трябва бърз резултат засега