В каква ниша се целиш?Здравейте, правя едно проучване за получаване на пари от Youtube и исках да получа мнение от повече хора. Анкетата не отнема повече от няколко минутки за попълване! Благодаря предварително!
Поздрави
Линк към канала: тук
Идеята е разбрах, но по скоро имах предвид каква ти е нишата, кои са ти консуматорите?Здравейте! Ще се опитам да отговоря на всички въпроси в едно съобщение.
Към alexkuzmov: искам да направя нещо подобно на този канал: Alex's List само че с по-хубава музика
Към NovaPS: youtube монитезира канал. когато имаш по-малко от 1/3 копирайтната музика. В моя случай също е така. Искам да порасна в youtube (да привлека повече публика), за това използвам такава музика. Повечето хубава музика е копирайтната за жалост lol
Към madgooglebot: аз също обожавам рок, но както казах, искам в канала ми да преобладава музиката, която качвам в момента. В youtube ще я намериш под таговете: bass boosted, car music, bass boosted extreme, etc... Извинявам се за анкетата, мисля, че успях да я накарам да работи сега
Към Blinky: аз съм страшно голям ентусиаст хах, така че, правя каквото мога, разбира се като се усъвършенствам с всяко следващо видео. Уча се, но мога да кажа, че имам някаква база вече.
Към ReminD: това да си покажа броя на абонатите ще ми бъде ли от полза? защото не виждам такава
Благодаря ви на всички за отзивите, наистина се надявам да успея. Както казахте: Да разцепя!
Като цяло аз обожавам да гледам такива клипчета, затова реших че е добра идея да направя такъв канал преди няколко месеца. Надявам се, че информацията, която имам от Analytics, ще отговори на въпросите ти Възрастова група, страна.. Всичко което знамИдеята е разбрах, но по скоро имах предвид каква ти е нишата, кои са ти консуматорите?
Кой иска да гледа такива клипчета?
Здрасти, пращам ти линкче. Тук надявам се че знаеш добре английски. Парите по принцип отиват при правоносителя, но ако успееш да вкараш канала си в партньорската програма на ютуб ще получаваш пари за клиповете без копирайт, които си качил, дори и да имаш копирайтното съдържание както в моя случай. Границата е тънка между това дали си подходящ за тази програма, или не. Просто зависи от това колко копирайтното съдържание имаш. Ако имаш копирайт страйк вече нещата ще загрубеят...Парата не отива ли при правоносителя и евентуално ако е решил да шерва част от нея? Поне така беше преди време. Може ли някъв линк да се образовам по темата с 1/3 копирайтед контента. Мерси.
Гледах, точно за музиката казва че е греда, а това, за което говорих и аз вече го няма "Music policies" - където гледаш за дадена песен дали може или не може да я ползваш и дали правоносителя ще шерне кинтите от рекламата. Това 1/3 за което говориш явно имаш предвид момента, в който казва, че дори и да имаш копи-клаймнати видеа не пречи да бъдеш одобрен за партнер. Може и аз да изпускам нещо, щом си наясно - действай.Здрасти, пращам ти линкче. Тук надявам се че знаеш добре английски. Парите по принцип отиват при правоносителя, но ако успееш да вкараш канала си в партньорската програма на ютуб ще получаваш пари за клиповете без копирайт, които си качил, дори и да имаш копирайтното съдържание както в моя случай. Границата е тънка между това дали си подходящ за тази програма, или не. Просто зависи от това колко копирайтното съдържание имаш. Ако имаш копирайт страйк вече нещата ще загрубеят...