аз продавам маратонки имам интересИ аз търся хора за връзка на лично съобщение за продажба на мъжки маратонки
Здравейте, и аз се интересувам от повече инфо, както и ако може да видя какво се предлага, благодаря.Търся хора(дропшипинг), които да ми намерят купувачи на часовници. На брой получавате около 20-40 лева. Това което се иска от вас е да намерите купувач и да ми предоставите данни за доставка. След като клиента си вземе часовникът, парите още в същия ден се пращат по Easypay или посочен от вас начин. Търсят се сериозни хора.
Търся хора(дропшипинг), които да ми намерят купувачи на часовници. На брой получавате около 20-40 лева. Това което се иска от вас е да намерите купувач и да ми предоставите данни за доставка. След като клиента си вземе часовникът, парите още в същия ден се пращат по Easypay или посочен от вас начин. Търсят се сериозни хора.
Здравейте, и аз се интересувам от повече инфо, както и ако може да видя какво се предлага, благодаря.
Имам интересТърся хора(дропшипинг), които да ми намерят купувачи на часовници. На брой получавате около 20-40 лева. Това което се иска от вас е да намерите купувач и да ми предоставите данни за доставка. След като клиента си вземе часовникът, парите още в същия ден се пращат по Easypay или посочен от вас начин. Търсят се сериозни хора.
Здравейте, може ли повече информация на мейл: [email protected]Търся хора(дропшипинг), които да ми намерят купувачи на часовници. На брой получавате около 20-40 лева. Това което се иска от вас е да намерите купувач и да ми предоставите данни за доставка. След като клиента си вземе часовникът, парите още в същия ден се пращат по Easypay или посочен от вас начин. Търсят се сериозни хора.
Зздавейте, предлагате ли класически дропшипинг? Имам интерес да кача продуктите на сайта, а от там да се генетират товарителниците и да изпращате от наше име.Здравейте, може ли повече информация на мейл: [email protected]
Здравейте,Търся хора(дропшипинг), които да ми намерят купувачи на часовници. На брой получавате около 20-40 лева. Това което се иска от вас е да намерите купувач и да ми предоставите данни за доставка. След като клиента си вземе часовникът, парите още в същия ден се пращат по Easypay или посочен от вас начин. Търсят се сериозни хора.