Понеже форума е сравнително нов и ще има нужда от малко побутване, ще ми трябват скоро и хора, които да ми помогнат с това, чрез публикуване на мнения и създаване на теми в форума.
Във тази връзка, пускам обявата като имам следните изисквания към кандидатите:
- Пусканите мнения/теми да са авторски, а не копирани от друго място;
- Да са смислени и поне 2-3 изречения. Не ми трябват мнения от сорта на "Да, напълно съм съгласен с теб.", "Хубава гледна точка", "Създавам тема за всички икибана фенове.";
- С предимство са дамите, понеже форума е с такава насоченост и по-специално - Бременност, Здраве, Диети, Дом и т.н.
Ако нещо съм пропуснал, можете спокойно да питате в темата или на ЛС.
Заинтересованите могат да ми пуснал едно ЛС с своята оферта с цена за мнение/тема.
Ще ми трябват няколко човека вероятно, така, че вероятно ще подбера няколко човека спрямо офертите и бюджета, който е отпуснат (около началото на другият месец).
Във тази връзка, пускам обявата като имам следните изисквания към кандидатите:
- Пусканите мнения/теми да са авторски, а не копирани от друго място;
- Да са смислени и поне 2-3 изречения. Не ми трябват мнения от сорта на "Да, напълно съм съгласен с теб.", "Хубава гледна точка", "Създавам тема за всички икибана фенове.";
- С предимство са дамите, понеже форума е с такава насоченост и по-специално - Бременност, Здраве, Диети, Дом и т.н.
Ако нещо съм пропуснал, можете спокойно да питате в темата или на ЛС.
Заинтересованите могат да ми пуснал едно ЛС с своята оферта с цена за мнение/тема.
Ще ми трябват няколко човека вероятно, така, че вероятно ще подбера няколко човека спрямо офертите и бюджета, който е отпуснат (около началото на другият месец).