R rentex New Member 7 Юли 2016 #1 Здравейте, Търся човек за пренаписване на кънтента на сайт за строителни машини. Предимство е добър английски, защото има доста текстове на английски, от който може да се преведат хубав, качествен кънтент. Пишете при интерес!
Здравейте, Търся човек за пренаписване на кънтента на сайт за строителни машини. Предимство е добър английски, защото има доста текстове на английски, от който може да се преведат хубав, качествен кънтент. Пишете при интерес!
scorebg Active Member 7 Юли 2016 #2 От: Търся хора за писане на кънтент offtopic: кънтента Увеличете... = съдържание, разбирам да няма подходяща дума....
От: Търся хора за писане на кънтент offtopic: кънтента Увеличете... = съдържание, разбирам да няма подходяща дума....
П Пеко Таков Active Member 7 Юли 2016 #3 От: Търся хора за писане на кънтент Ах тоз кънтент,кънтент.... Ай кен райт хай куалити кънтент, бът ай хев мор импортант джоб райт нау.....:lol: На несериозни теми,несериозни отговори....8)
От: Търся хора за писане на кънтент Ах тоз кънтент,кънтент.... Ай кен райт хай куалити кънтент, бът ай хев мор импортант джоб райт нау.....:lol: На несериозни теми,несериозни отговори....8)
K Kogo Member 7 Юли 2016 #4 От: Търся хора за писане на кънтент Хау мач пей ми, фор транслейтед контент?:lol:
webselo.com Active Member 7 Август 2016 #6 От: Търся хора за писане на кънтент Колега, още съм новак тук и не мога да изпращам лични съобщения. Би ли ми пуснал едно? Айде убава вечер!
От: Търся хора за писане на кънтент Колега, още съм новак тук и не мога да изпращам лични съобщения. Би ли ми пуснал едно? Айде убава вечер!
Mimi Doncheva Member 8 Август 2016 #7 От: Търся хора за писане на кънтент web_i_reklama каза: Колега, още съм новак тук и не мога да изпращам лични съобщения. Би ли ми пуснал едно? Айде убава вечер! Увеличете... Привет! Можеш да пишеш лични съобщения. Трябва да имаш най-малко 10 мнения, а ти имаш 12 Хубав ден!
От: Търся хора за писане на кънтент web_i_reklama каза: Колега, още съм новак тук и не мога да изпращам лични съобщения. Би ли ми пуснал едно? Айде убава вечер! Увеличете... Привет! Можеш да пишеш лични съобщения. Трябва да имаш най-малко 10 мнения, а ти имаш 12 Хубав ден!