От: Търся хора за писане на статии - различни теми
Аз съм готов за мои готови статии да плащам по 1-2 лева само за да ми го направи някой в по-художествен за четене вид, човека иска 90% уникалност, с рисърч за 1 лев....
Абе изобщо иска да му се свърши всичко за стотинки.
Човека иска с трици, маймуни да лови За лев, ако някой му се навие, ще получи качество като за 1 лев. И ако смята с такива статии да си развива сайта...Не звучиш грубо, а наивно. Всички сме наясно какво е качеството на статиите от левче, скоро ще разбереш и ти . Ние няма как да ти излезем по евтино, понеже не си предлагаме услугите(поне аз), те "професионалистите" вече са се свързали с теб, както сам каза. От изискванията си направих извода, че търсиш нещо, което няма как да намериш за левче. Изглеждаше нагъл постът ти, както и на колегата ти пуснал почти същата копи-пейст(както му казвате) тема малко след теб, отново с линк към профил от сайта на seo конференцията, явно там бачкате само с професионалисти за по левче. Поста ми няма за цел да представя някого като добър или лош, просто изразявам мнение и както сам каза, правя ти услуга, като дигам темата .
Аз съм готов за мои готови статии да плащам по 1-2 лева само за да ми го направи някой в по-художествен за четене вид, човека иска 90% уникалност, с рисърч за 1 лев....
Абе изобщо иска да му се свърши всичко за стотинки.