Големите пари зависят от много неща. Освен това никъде не съм казал, че ще се печелят големи пари... Но при добро развитие на форума, все ще има някакъв страничен доход. Освен това е само в началото, ако форума потръгне, в един момент развиващите го ще си печелят някакви странични пари без да правят почти нищо...
данстани "ма ти не се отдаваш изцяло и з атва си аут"
Ще си позволя да отговоря от името на автора на темата, защото явно не може да си формулира добре офертата.
Търси се: Човек който да промотира форума,който е на техническа тематика, доста популярна ниша, но подобен форум не съм виждал - да пише теми, да пише мнения в отговор на други потребители с цел да се задържат вътре, може би да прави някакво SЕО
Дава се: Процент който ако иска автора ще каже какъв е от приходите от адсенс, каквато реклама не видях по форума към момента, може и да се бъркам, но знам ли, като не става ясно колко време ще се получава този процент.
Моят коментар по офертата: Няма ясен обем от работа, което е меко казано несериозно. Какво значи, докато се развие. За един 100 човека на месец е супер, за друг 100 на ден е нищо. Как се гарантира, че процента е наистина реален? Не е ясно и какво се изисква от кандидата. За това и аз отказах. Друг проблем е трудната комуникация с колегата, който отговаряше относително бавно.
- не е казано, че ще е точно adsense, днес е adsense утре кои знае. Процента е от приходите от реклама... А процента и проходите всеки много лесно може да се изчислят, като се видят месечните статистики от адсенс или друга реклама."Дава се: Процент който ако иска автора ще каже какъв е от приходите от адсенс"
Да го кажа така. Аз имам готов продукт, но за да го развия и разработя ми трябват партньори/съдружници, които да се занимават със промотирането и популяризирането му. Няма срок, ако добре се справяте и по някаква причина не загубите интерес си работим и развиваме форума докато го има...не става ясно колко време ще се получава този процент
drtsrk, пускаш оферти да ти пълнят форума разни другии fdfasfef, а след примерно година ще пуснеш същия този форум за продажба за 28лева с хостинга. Е кажи ми, заслужава ли си?
drtsrk, пускаш оферти да ти пълнят форума разни другии fdfasfef, а след примерно година ще пуснеш същия този форум за продажба за 28лева с хостинга. Е кажи ми, заслужава ли си?
Всеки сам решава как и дали да оползотвори свободното си време...
А иначе хостинга със сигурност няма да го продам за 28 лв...
Важни са крайните резултати, а от тях зависи и каква ще е комисионната в края на месеца...
Всеки сам решава как и дали да оползотвори свободното си време...
А иначе хостинга със сигурност няма да го продам за 28 лв...