webmast367
Well-Known Member
Здравейте, както съм написал в заглавието, търся хора с фейсбук страници за съвместна работа.
От вас се изисква да имате големи и активни страници, правите ме редактор за да мога да публикувам. (НЕ АДМИНИСТРАТОР)
Други изисквания никакви.
Единствено да имате над 100 000 хил. фена активни фенове.
Какво предлагам?
От мен сайта, поддръжката и качването на публикации/новини, споделянето в страниците и т.н, както и разходите по сървъра са за моя сметка.
Предлагам 50% от печалбата (адсенс) 50/50
Всяка вечер ще изпращам скрийншот (снимка) от дневните приходи.
Всеки месец, като преведат сумата ще изпращам 50-те% по еконт, банка, изи пей, или каквото там Ви е удобно.
Като цяло търся хора с фейсбук страници, които не могат да ги монетизират, или не им се занимава, а аз ще поема работата и всичко останало.
Смятам, че офертата е приемлива.
Очаквам заинтересованите да ми изпратят списък със страници с които разполагат, за да погледна дали ще имам интерес!
Също може и да закупя страници цена до 0.005ст на фен.
Поздрави!
От вас се изисква да имате големи и активни страници, правите ме редактор за да мога да публикувам. (НЕ АДМИНИСТРАТОР)
Други изисквания никакви.
Единствено да имате над 100 000 хил. фена активни фенове.
Какво предлагам?
От мен сайта, поддръжката и качването на публикации/новини, споделянето в страниците и т.н, както и разходите по сървъра са за моя сметка.
Предлагам 50% от печалбата (адсенс) 50/50
Всяка вечер ще изпращам скрийншот (снимка) от дневните приходи.
Всеки месец, като преведат сумата ще изпращам 50-те% по еконт, банка, изи пей, или каквото там Ви е удобно.
Като цяло търся хора с фейсбук страници, които не могат да ги монетизират, или не им се занимава, а аз ще поема работата и всичко останало.
Смятам, че офертата е приемлива.
Очаквам заинтересованите да ми изпратят списък със страници с които разполагат, за да погледна дали ще имам интерес!
Също може и да закупя страници цена до 0.005ст на фен.
Поздрави!