От: Търся хора!
Здравей,благодаря ти,че изказваш мнението си по обявата.Работата е много лесна,имам списък със сайтове от където ще се взимат новините.Всеки ден се посещават тези сайтове,копират се новините и се поставят в сайта.Копирането е за 2 мин. работа.
Работата много лесна, някой писал статии, плащал на хора за интелектуален труд... а вие "Копирането е за 2 мин. работа - 5ст".
През седмица се налага да "умирявам" по някой самозабравил се уебмастер, който е решил да изкара някой лев на гърба ми, като ми "смуче" новините една след друга още пресни пресни.
Е ако имате разрешение за копиране е друг въпрос, тогава ситуацията е различна.
Следя БГ новините постоянно и много грозна тенденция, един на друг да си копират новините (уж сериозни сайтове).
И всъщност ако реша да взема работата и да копирам от 10 сайта от вашия списък х 20 статии = 200бр х 0.05 лв = 10 лв. Нали все пак като бачкам да мога днес поне едни 10 лв за хляб и мляко да изкарам. Има само един проблем, че в тези 10 сайта новините често се повтарят и това означава, че трябва да се подбират. Също така доста трябва да се понапъне един човек, че да намери 200 различни новини днес. Наясно ли сте колко е това? И много ми е интересно как ще стане така за 2 минути дори и от вашите 10-20-50 сайта в списъка:
1. Влизане в сайт
2. Разглеждане на новините
3. Подбиране на новините
4. Копиране на 1 новина в текстов редактор
5. Отваряне на редактора за нова статия
6. Пастване
7. Оформяне и писане на заглавие
8. Избиране на категория и запис.
Всъщност обявата Ви е толкова несериозна и е за балъци. Първо си мислех да не отговарям, ама това с 2-те минути ме подразни. А представи си и някой зомбиран петстотинков копировач с кръвясали очи как вилнее из моя сайт и копка ли копка новина след новина