то остана и да не платиш за цяла система :lol::lol:!!!!Плащам!!!!
Е какво да покаже? Нашарена "Гора". Само да не забрави и тоя надпис:
"Поради технически и административни затруднения, молим всички потребители поръчали награди, да ни извинят за забавянето. Всички те ще бъдат компенсирани в най-кратък срок!"
Много е важен!
Съгласен съм че всички подобни сайтове са тръгнали от "ГОРИТЕ", но не разбирам защо трябва чак толкова да е негативно!didexs, за съжаление rombeca е прав....навъдиха се доста некоректни хора с такива сайтове в нета и е нормално отношението да е негативно.
Значи първо да подчертая. Никаде не съм писал че искам да ми се "КЛОНИРА" както ти казваш!То е ясно, че сайтът ще е свързан с ловене на шарани. Защо си мисля така? Защото знам какъв процент от сумата на изпратените смс-и се плаща от фирмите, които предоставят тази услуга. Знам колко време трябва да чакаш, за да вземеш пари и т.н. Човек, който иска някой да му клонира система и дава колосалната сума 50-100 лв. за това е повече от ясно, че няма пари да осигури наградите в такъв тип сайт.
@АlanFort - тази реплика ми се струва достойна за Epic fail 2/10"Не ми давайте акъл дайте ми сретства"