C chaikata19 Member Рейтинг - 100% 4 0 0 2 Май 2014 #1 Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg ,моля който е заинтересован да пише на лично като директно каже каже цената си за 1 бр описание (2-3 изречения)
Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg ,моля който е заинтересован да пише на лично като директно каже каже цената си за 1 бр описание (2-3 изречения)
S svenelina New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Май 2014 #2 От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте, на разположение съм за описанията, при евентуален интерес, пишете на лични.
От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте, на разположение съм за описанията, при евентуален интерес, пишете на лични.
KISS Active Member Рейтинг - 100% 13 0 0 3 Май 2014 #3 От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Ще се предостави ли някаква информация за всеки продукт? То иначе как да го опишем, без да знаем нищо за него?
От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Ще се предостави ли някаква информация за всеки продукт? То иначе как да го опишем, без да знаем нищо за него?
J Julia_P New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 3 Май 2014 #4 От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg За колко продукти става въпрос? Регулярна или еднократна е заетостта?
От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg За колко продукти става въпрос? Регулярна или еднократна е заетостта?
fuzz4o Member Рейтинг - 0% 0 0 0 3 Май 2014 #5 От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте, аз също съм заинтересована от обявата. Имате ЛС от мен.
От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте, аз също съм заинтересована от обявата. Имате ЛС от мен.
A amarila New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 3 Май 2014 #6 От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте. Заинтересована съм от обявата и мога да съм ви полезна. Имате ЛС.
От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте. Заинтересована съм от обявата и мога да съм ви полезна. Имате ЛС.
K Kemileva New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Май 2014 #7 От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте! Изпратих Ви ЛС с информация за мен.
От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте! Изпратих Ви ЛС с информация за мен.
Maji92 Active Member Рейтинг - 100% 19 0 0 8 Май 2014 #8 От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравей! Ако все още ти е валидна обявата ми пиши на сайпа който е добавен тук за контакт или на ЛС Поздрави М!
От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравей! Ако все още ти е валидна обявата ми пиши на сайпа който е добавен тук за контакт или на ЛС Поздрави М!
O One_more_writer New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 13 Май 2014 #9 От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте,ако още е валидна обявата Ви, ми пишете на ЛС, тъй като съм нова и не мога да пращам още съобщения. Лек ден!
От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте,ако още е валидна обявата Ви, ми пишете на ЛС, тъй като съм нова и не мога да пращам още съобщения. Лек ден!
A angel99 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 14 Май 2014 #10 От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте, Имам интерес към предложението ако още е валидна обявата Ви, ми пишете на ЛС или на skype blue7772. Поздрави.
От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте, Имам интерес към предложението ако още е валидна обявата Ви, ми пишете на ЛС или на skype blue7772. Поздрави.
G Gerii New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Октомври 2014 #11 От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте! Интересувам се от предложението Ви, моля пишете на ЛС за допълнителна информация. Благодаря!
От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Здравейте! Интересувам се от предложението Ви, моля пишете на ЛС за допълнителна информация. Благодаря!
sisis89 Member Рейтинг - 100% 5 0 0 18 Октомври 2014 #12 От: Търся човек да прави описания на продукти в shopo.bg Моля да пишете и на мен, интересувам се.