От: Търся човек да публикува 1040 обяви/продукта в OLX.bg
Тъй като аз съм търсил подобна услуга и съм поръчвал, ще ви кажа как ще протече работата. Избира се този с най-ниската цена. Той започва да качва, но в един момент решава, че изкарва твърде малко и започва да претупва работата. След това възложителя ще го накара да си коригира некоректно пуснатите обяви. Работата става двойна, пича се отегчава и започва да качва по 5-10 обяви на ден, колкото да замаже положението. Казва на възложителя, че има и друга работа и не може по-бързо. След 5 дена усърдна работа и добавени 50-60 обяви, започва досаждане за изплащане на натрупаните до тук пари (защото няма пари за банички, трябват му да си купи домейн, много спешно трябват за лекарства и прочие. И съответно с обещания, че от утре се започва солидна добавяне. За 1-2 дена ще са готови всичките). И ако възложителя вземе да прати парите, работата спира нацяло. Възложителе не иска да чака и избира следващия по най-ниска оферта, а историята се повтаря. Накрая си ги качва сам ако бърза. В моя случай не бързах и все пак се възползвах от услугата, ОТ ЧАСТИ.