N nuni Active Member Рейтинг - 100% 24 0 0 3 Май 2016 #1 Търся човек за добавяне на език в wordpress - немски и някой, който може да пусне реклама в гоогле adwords и фб. моля, пишете ми за повече информация. Благодаря!
Търся човек за добавяне на език в wordpress - немски и някой, който може да пусне реклама в гоогле adwords и фб. моля, пишете ми за повече информация. Благодаря!
F freelancer Well-Known Member Рейтинг - 100% 97 0 0 3 Май 2016 #2 От: Търся човек за добавяне на език - wordpress и реклама Трябва ти човек за превод на сайта на немски, или просто да се добави възможността във WP да има втори език?
От: Търся човек за добавяне на език - wordpress и реклама Трябва ти човек за превод на сайта на немски, или просто да се добави възможността във WP да има втори език?
N nuni Active Member Рейтинг - 100% 24 0 0 3 Май 2016 #3 От: Търся човек за добавяне на език - wordpress и реклама и двете неща
frukt0 Active Member Рейтинг - 88.2% 15 2 0 3 Май 2016 #4 От: Търся човек за добавяне на език - wordpress и реклама Пиши ми на лично!