Абе какви договори, намираш някой, който знае как се инсталва WP, показва ти за 2 часа, избирате си тема, обеснява ти някои неща, инсталира ти 3-4 плъгина - за човек, който знае нещата, това са 3-4 часа работа най-много, ако не пипа много по темплейта, което е около 50-60 лева, представям си какви оферти е получила от тоя форум, щото за това, което казах горе, някои гейчета искат по 400-500 лева, че и повече , а пък тоя кретен който е правил тоя сайт, директно доживотен бан по ип.
Мария, търсиш ли си още човек за сайт? Пиши ми на скайп, ако искаш. Не ПРАВЯ сайтове, но поне съм работил с 3-4 човека и мога да ти гарантирам за тях.
п.п. Няма ли друга интересна тема да се дракате. Мацката е точен и коректен човек. Не се подвеждайте по броят на мненията или ника и.:wink:
Незная как определяте своето мнение за даден човек. Не съм работила с вас. Имах предложение за изработване на сайт за 25 лв. Според мен това е фрапиращо ниска цена не мислите ли?
Чакай бе, по спокойно, аз така се изразявам, просто съм виждал примерни сайтчета на WP за 500-600 лева, които аз си правя за 2 часа, без да съм дизайнер или пък програмист, просто инсталация+ тема+ 2-3 плъгина + смяна на няколко кода из индекса, хедъра,singlepost.php
Знаеш къде да ме намериш, ако ти трябва нещо.Благодарение на mjoy новия сайт е вече готов. Сайт, който напълно отговаря на изискванията ми.
Защо да не искаш 500лв? Че, ако можеш и повече искай - къде е проблема?
Един автомобил се прави за 1 ден, дай да го дават за 100лв, че колко е 1 ден?
Защо говорите глупости, това е скъпо заплатен труд. И кадърен специалист в тази област, за по 20лв на час няма да си пипне клавиатурата!!!
Как ще искам 500 лева за 2 часа работа бе, и повече да съм искал, е ти не си добре, такива като теб дето ще искат тия пари за 2 часа работа, са пълни хрантутковци, които гледат само как да прелъжат някой, който не разбира и да му вземат парите, ето това мисля. А пък тебе специално, не виждам какъв специалист си, само спамиш теми с някакви оферти за по 2 бона. А впрочем аз нищо не искам, аз на дизайни и програмиране не пускам оферти, не съм измекяр да се опитвам и от българите да доя да вземам на жената дето прави сайт за дарения 500 лева, та това са 2 часа работа подяволите.
Всеки сам си преценява дадена работа за колко пари ще я свърши според мен. Един сайт може да бъде изработен по много начини. Хората тук са фрийлансъри и им се плаща на свършена работа, а не на часове. Един адвокат може да ти вземе 50лв за дадена услуга, а друг 500лв. Всеки сам оценява труда си!