E Enjoy Member Рейтинг - 100% 32 0 0 19 Октомври 2012 #1 Здравейте, търся човек, който си има собствен ЦМС, който е подходящ за новинарски сайт. Фронтенда трябва да бъде подобен на thesun.co.uk В сайта трябва да може да се качват новини, коментари и галерии със снимки. Ако имате интерес, моля пишете на лс
Здравейте, търся човек, който си има собствен ЦМС, който е подходящ за новинарски сайт. Фронтенда трябва да бъде подобен на thesun.co.uk В сайта трябва да може да се качват новини, коментари и галерии със снимки. Ако имате интерес, моля пишете на лс
Blinky Owner Рейтинг - 100% 27 0 0 19 Октомври 2012 #2 Къстам дизайн сигурно, ако искаш да е про. Мисля, че ще намериш някой.
S ski_free New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 20 Октомври 2012 #3 От: Търся човек за изработка на новинарски уебсайт имаш поща.
darkenergy_ Active Member Рейтинг - 100% 116 0 0 1 Декември 2012 #4 От: Търся човек за изработка на новинарски уебсайт Мога да свърша работата качествено. Търси ме на скайп kirilyovev_
От: Търся човек за изработка на новинарски уебсайт Мога да свърша работата качествено. Търси ме на скайп kirilyovev_
CrAzY-MaST Well-Known Member Рейтинг - 85.7% 6 1 0 3 Декември 2012 #5 От: Търся човек за изработка на новинарски уебсайт Може би твоето решение е WP + някаква хубава и настроена тема, евентуално преработена според нуждите ти Ако това те устройва - свържи се с мен
От: Търся човек за изработка на новинарски уебсайт Може би твоето решение е WP + някаква хубава и настроена тема, евентуално преработена според нуждите ти Ако това те устройва - свържи се с мен