G goran New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 17 Февруари 2011 #1 Здравейте. Търся човек за изработка на CSV файл за ипортиране на продукти от интернет магазин.Моля предложения за цена на лични.
Здравейте. Търся човек за изработка на CSV файл за ипортиране на продукти от интернет магазин.Моля предложения за цена на лични.
ThinkFast New Member Рейтинг - 100% 10 0 0 18 Февруари 2011 #2 От: Търся човек за изработка на CSV файл има готови импорти/експорти за доста цмс-и Аз лично имам няколко различни csv формата за експорт от оскомерс
От: Търся човек за изработка на CSV файл има готови импорти/експорти за доста цмс-и Аз лично имам няколко различни csv формата за експорт от оскомерс
G goran New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Февруари 2011 #3 От: Търся човек за изработка на CSV файл На мене ми трябва за самър карт ,ако знаеш за такъв,моля сподели. Последно редактирано: 20 Февруари 2011
От: Търся човек за изработка на CSV файл На мене ми трябва за самър карт ,ако знаеш за такъв,моля сподели.
G goran New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 21 Февруари 2011 #4 От: Търся човек за изработка на CSV файл Няма ли човек който да направи такъв файл?
ThinkFast New Member Рейтинг - 100% 10 0 0 21 Февруари 2011 #5 От: Търся човек за изработка на CSV файл Аз тъй като гледам съмър карт поддържа CSV: Import products from MS Excel, OpenOfice Spreadsheet, or other CSV file Увеличете... Ти какво точно искаш? Функционалността я имаш.
От: Търся човек за изработка на CSV файл Аз тъй като гледам съмър карт поддържа CSV: Import products from MS Excel, OpenOfice Spreadsheet, or other CSV file Увеличете... Ти какво точно искаш? Функционалността я имаш.
G goran New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 22 Февруари 2011 #6 От: Търся човек за изработка на CSV файл Трябва ми за експорт а аз имам за импорт.Искат ми от топ обиави линк към такъв файл да могат да сложат продуктите ми в техния сайт.За това търся човек който да ми направи.
От: Търся човек за изработка на CSV файл Трябва ми за експорт а аз имам за импорт.Искат ми от топ обиави линк към такъв файл да могат да сложат продуктите ми в техния сайт.За това търся човек който да ми направи.