Интересна дискусия.. Аз съм сигурен че въпросния "член" които е пуснал темата няма да си избере девелопер от форума защото може би се очаква wp за 200-500лв. ама като гледам си предлагат и по-евтини такива.
Що бе? Влиза идеално в ценовия диапазон на Sky.
Ще му останат и пари да заведе крос на среща.
Контра, братчето ми, не знам какво си гледал, но съветите на Sky са далеч от полезни. По-скоро да някакви напътствия, пойнтери с нотка на заяждане и много тежка асоциална комуникация. Толкова за него.
За самата тема. Не съм сигурен, че някой с цени от 100-200 лева за "инсталация" и уж настройки, а реално е доста повече (никога не се приключва с инсталация и дъми импорт), ще предостави добър краен продукт. И този продукт да стъпи на пазара, и да е конкурентен. Ако е така, значи не цени себе си и колегите си. И силно му препоръчвам да се помисли върху съществуването си по-сериозно. Иначе всеки може да се изходи в една салфетка и да го даде на клиента. Въпрос на стил е тук.
Пазарът определя какво ще се появи на него. По-рядко е обратното - ти да излезеш с нещо, мислейки, че много ще се търси. И дори да е така, пазарът си е същия, просто излизаш с нещо малко по-уникално. В този ред на мисли, клиента иска да прави големите пари онлайн с минимална инвестиция и както спомена
@deepdoff , е идеална предпоставка да никнат като гъби такива "агенции" и всякакви wanna be-та. И клиента си го заслужава в повечето случаи. За това повечето бизнеси не стигат до никъде. Отделил 500 лева за сайта и не знам си още какво, прави сайта и в последствие разбира, че има едно лайно и 0 пари за маркетинг. И край на мача, беше ни приятно.
Има един много важен психологичен, а ако щете и бизнес, момент. Той казва, че ако дадеш нещо евтино или безплатно, хората не го взимат на сериозно. Едните се отказват от него, а другите гледат скептично, знаейки реалната му стойност, допитвайки се преди това. Но скъсаняците, което са третия тип животни, смятат, че са ударили кьоравото и е сделката на живота им. В последствие разбират, че не е така, но е късно.
И което е още по-якото - не може да имаш претенции. Като си купиш Дачия няма как да имаш претенции, че не вози като Мерцедес, нали?
И още нещо, защо всяка тема леко минава в този стил. Авторът, ако не друго, ще получи урок какво да търси и какво ще получи за каквото плаща.