Blinky
Owner
Честно казано сериозните агенции имат сериозни клиенти, и те плащат сериозни пари. Но чак пък такива за WP, вече не знам какво ще е това бижу. На мнение съм, че не може да се даде каквото и да е заключение, ако не се видят: изпълнено техническо задание и краен продукт. Има и други елементи, влизащи в общата картинка, но и двата споменати са достатъчни. И след това се съди. Колко хора са идвали и са ме питали "Това наистина ли е толкова?" и давам мнението си, на база именно тези неща. Според мен тази агенция работи така от много време и ще продължи да работи. Още ги има, нали?Днес лично четох оферта на едно уеб студио среден клас в България, прави само Wordpress, цената беше 12к за уеб сайт, не магазин, както разбрах към магазин дават 15-20к, агенцията започва с R, който разбрал, разбрал. Цените са доста вдигнати, когато препращам някой към агенция, после се връща и казва, вие сте луд, тези ми искат някакви пари колкото къщата ми струва. Явно пазара е към края си и се цени всичко, защото след 2-3 години тези агенции няма просто да има полза от тях, знаят това и просто последни действия, което е нормално.
Поздрави.