ka64ei Member Рейтинг - 100% 5 0 0 5 Ноември 2011 #1 Здравейте колеги, търся човек, който може да "нареже"/кодира подеден от мен psd файл и да го превърне в тема за WP или Joomla. Очаквам да ми пишете на лично относно приблизителна цена, срок, някакво портфолио и контакти с вас. Поздрави
Здравейте колеги, търся човек, който може да "нареже"/кодира подеден от мен psd файл и да го превърне в тема за WP или Joomla. Очаквам да ми пишете на лично относно приблизителна цена, срок, някакво портфолио и контакти с вас. Поздрави
ZzZaPyr Member Рейтинг - 100% 1 0 0 7 Ноември 2011 #2 От: Търся човек за нарязване на PSD и създаване на custom wordpress или joomla тема Имате Лично съобщение
От: Търся човек за нарязване на PSD и създаване на custom wordpress или joomla тема Имате Лично съобщение
VPenkov New Member Рейтинг - 100% 3 0 0 7 Ноември 2011 #3 От: Търся човек за нарязване на PSD и създаване на custom wordpress или joomla тема По-добър front-end кодър в тоя форум няма да си намериш от горния
От: Търся човек за нарязване на PSD и създаване на custom wordpress или joomla тема По-добър front-end кодър в тоя форум няма да си намериш от горния