Търся човек за писане на УНИКАЛНИ статии

TaloV

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
23   0   0
"Търсим човек с перфектен правопис и стил, който да пише уникални статии по 200 думи по зададени ключови думи и фрази. Поръчката е на едро - 50 статии по левче едната. После ще трябва периодично да се пишат нови статии за поддръжка на блоговете, така че ангажиментът е траен. При справяне с първоначалната задача автоматично ще възникнат нови поръчки на едро."
За повече инфо ЛС или скайп talov042!
Ще се изискат 1-2 примерни статии!

От: Търся човек за писане на УНИКАЛНИ статии

Кой с перфектен правопис и стил ще се занимава да пише 50 уникални статии за 50 лв? Наскоро някой с право твърдеше, че в Предприемач всеки иска подаръци.

Дам... това са по 2.5лв на 500 думи... Не мисля, че ще намерите максимално качество. Но все пак - успех! Дано якой се съгласи. Винаги е по-добре, когато се намери евтина работна ръка, стига това да не излезе соленко след това.

Здравейте,
Бих искала да опитам, въпреки че не съм писала статии по зададени ключови думи. Може би ще промените поне малко и цената, защото само набирането на една страница текст, което е около 200 думи, струва 1,50 лв., а редактирането й - 1 лв. Въпреки това мога да опитам поне пробната статия по ключови думи. За мен това е странно, както и понятието уникална статия, което се появи в последно време. Че как може статия да не е уникална. Нали се пише, когато възникне необходимост или дойде вдъхновението. Може би мисля така, защото съм от старата генерация, а сега интернет е променил много нещата.

Здравейте,
Бих искала да опитам, въпреки че не съм писала статии по зададени ключови думи. Може би ще промените поне малко и цената, защото само набирането на една страница текст, което е около 200 думи, струва 1,50 лв., а редактирането й - 1 лв. Въпреки това мога да опитам поне пробната статия по ключови думи. За мен това е странно, както и понятието уникална статия, което се появи в последно време. Че как може статия да не е уникална. Нали се пише, когато възникне необходимост или дойде вдъхновението. Може би мисля така, защото съм от старата генерация, а сега интернет е променил много нещата.
Имате перфектен правопис (даже не ми се удава да се обръщам на "ти" - толкоз съм впечатлен) и определено не би трябвало тая точно оферта да Ви интересува.
Най-добре си пуснете собствена тема с портфолио (линкове към Ваши текстове) и си сложете порядъчна цена.

Здравейте,

Под "уникална статия" тук се има в предвид статия, която не е копирана в момент на липса на вдъхновение. :)

Мисля, че разбирам. Тук научих много неща. Затова ми е интересно да опитам. Това е нещо като кръстословица. Когато търся материал, за да напиша някаква статия, намирам много почти еднакви. Не ми е много ясно каква е ползата от тях. Само посещение на страницата ли, и то по грешка?

Интересува ме всяка оферта, защото съм безработна. Разбира се, ако не е съвсем безсмислена. Написах си и собствена тема. Сложих линкове към вече публикувани статии, но никой не прояви интерес. Може би стана така, защото писах, че не виждам, а освен това въпреки че искам символична цена, тя е твърде висока за този форум. Някой писа, че тук хората си правят подаръци. Според мен тук си играят деца. Но какво да се прави, въпреки че не виждам и не съм на вашите години, като на всяко Божие дете, и на мен ми се играе.

Интересува ме всяка оферта, защото съм безработна. Разбира се, ако не е съвсем безсмислена. Написах си и собствена тема. Сложих линкове към вече публикувани статии, но никой не прояви интерес. Може би стана така, защото писах, че не виждам, а освен това въпреки че искам символична цена, тя е твърде висока за този форум. Някой писа, че тук хората си правят подаръци. Според мен тук си играят деца. Но какво да се прави, въпреки че не виждам и не съм на вашите години, като на всяко Божие дете, и на мен ми се играе.
Може ли линк към офертата. Прекалените обяснения никому не са полезни, това е и причината за липсата на поръчки предполагам.

Браво. Числиш се към един от малкото грамотни хора във форума.

И все пак... е фрийленсър, който не са потърсили...

rkamenska каза:
Сложих линкове към вече публикувани статии, но никой не прояви интерес.

Каква ирония... Желая Ви успех! Дано все пак хората решат да разчитат на качество, а не на скорост и предразсъдъци.

Благодаря на всички за добрите думи. Извинявам се, че вместо да се пише по темата на човека се занимавате с мен, а това не стана в моята тема, както си му е редът. Желая му успех за компенсация.
С изчервени уши:
Rkamenska

Ако седна и напиша 50 уникални статии за мой сайт, ще изкарам повече от 50 лева.Къде е уловката?

Горе