"Syntrax................ ."
Така устройва ли те? Избрах произволен продукт от сайта ти, текстът е 100% уникален.
Holly, прекалено много грешки.
1. не се публикува във форум текст, който евентуално може да се ползва в сайт.
2. това не е място за реклама на продукти
3. правописни грешни
4. смислови грешки
5. търсейки уникалност си сглобила една пълна безсмислица. Много кръпки, но текстът няма душа.
Четох ти статиите - кой ти внуши, че можеш да пишеш? По-големи бози не съм чел от ученическите години, когато пишехме съчинения.
Работи си като хамалин и не се занимавай с неща, от които нищо не разбираш.
Това, че сваляш цените не е проблем. Проблем е, че сваляш нивото и е срамно за гилдията.
Знам, че няма да ме разбереш, но както казва копипастера, трябва да има и гадове като нас да отварят очите на хората.
Сега почвай да ме псуваш, но това няма да те направи добър писател. Някога ще ми благодариш за откровеността....
3. правописни грешни
4. смислови грешки
5. търсейки уникалност си сглобила една пълна безсмислица. Много кръпки, но текстът няма душа.
Четох ти статиите - кой ти внуши, че можеш да пишеш? По-големи бози не съм чел от ученическите години, когато пишехме съчинения.
Това, че сваляш цените не е проблем. Проблем е, че сваляш нивото и е срамно за гилдията.
Знам, че няма да ме разбереш, но както казва копипастера, трябва да има и гадове като нас да отварят очите на хората.
Сега почвай да ме псуваш, но това няма да те направи добър писател. Някога ще ми благодариш за откровеността....
3. правописни грешни
4. смислови грешки
Според мен злобичката го заслепи, и не е прочел грам ревюто, нещо подобно като след чикия, ... ама творческа
Благодаря ви за солидарността. Иво очевидно има нещо против това, че съм готова да се споразумявам за цените с клиентите. Опита се и на ЛС да ми прави намеци, че му подбивам цените, и след като му отговорих, че всеки сам е свободен да определя цената на труда си, последва второ ЛС със смисъл, подобен на горния му пост "ти за коя се мислиш, направо си некадърна, не ми се пречкай".
Действията и изказваниятана Иво говорят сами за себе си, така че мисля, че няма нужда да спамим темата на човека с излишни размисли и страсти. и само на мен ли ми се струва, че всяка тема, в която "негова светлост" реши да сподели височайшето си мнение, се превръща в пълна боза?!
@tsokala: пращам ти ЛС, за да няма повече мнения на "специалисти". Сорка, че прецакахме темата.
Holly, ти сигурна ли си, че съм ти изпратил съобщение с този текст?
"ти за коя се мислиш, направо си некадърна, не ми се пречкай"
Сложен в кавички би трябвало да е цитат и вече ми се вменява, че съм го написал и е постнат из форума и твоите покровители
са се наежили срещу мене. Дотук добре - хитра манипулация от твоя страна, макар и с откровена лъжа.
Значи да не правим тук спам? А моята тема е отново наводнена и всичко, което се пише тук е преместено услужливо от твоите приятели.
И кой прави темите боза?
Ти като възпитано момиче как би квалифицирала следния израз:
"Ти си психопат!! А ти как успя да внушиш на лекарите да те пуснат от лудницата??!"
Е да не е боза за всеки случай. В нормални страни сигурно е подсъдно подобно поведение?
Относно писането ти - Да, имаш правописни грешки и смислови повторения. Явно не ползваш програми за проверка.
"земеделски контрукции" - Това какво значи? От едното твое ревю е. Ако беше минато през програма за грешки нямаше как
да се пръкне в сайта. Ами статията за "гоблена"? Да си чувала нещо за синоними? Всяко изречение съдържа думата "гоблен", дори да е ключова дума,
трябва да се избягва и показва беден речник и липса на фантазия. Да не говорим, че така се вдига прекалено плътността.
Къде видя намеци за подбив на цените и едва ли не заплахи?
"Действията и изказваниятана Иво говорят сами за себе си...." - твърдиш ти.
Познаваме ли се, че знаеш как действам?
"и само на мен ли ми се струва, че всяка тема, в която "негова светлост" реши да сподели височайшето си мнение, се превръща в пълна боза?!"
пак твое мнение. Ами давай - изброй темите, обясни защо са боза? Цитирай точните мнения.....
Това например как се води по твоята скала?
"ТОЯ ВЕЧЕ Е НА ЦЕЛОГОДИШЕН ОТСТРЕЛ КАТО ВРЕДЕН ДИВЕЧ"
Сама признаваш, че си публикувала това описание, знаейки, че така става неизползваемо за сайт и нарушавайки добрата
практика и правилата? Защо? Аз знам отговора, но за разлика от тебе няма да ти слагам думи в устата и да си измислям намеци.
"Суроватъчният изолат е по-добрата версия на суроватъчния концентрат" - Само това изречение ми стигаше - два пъти повтаряш думата "суроватъчния".
Ако имаше въображение и ти се отдаваше писането щеше да избегнеш това повторение.....има хиляди начини, но точно от мен не очаквай да ти отварям очите.
Питай твоите приятели - освен да обиждат и заплашват, те все пак знаят нещичко.
Да обобщим - измисляш си някакви намеци и цитати, според твоята ценностна система и ги пускаш тук, като по този начин манипулираш
четящите и няколко се хващат и ме засипват с обиди и заплахи за целогодишен тормоз и после ми пишеш ни лук яла ни лук мирисала :
"Благодаря ти за рекламата, която ми направи, но за твое добро се надявам с това дискусията да приключи и всеки от нас да продължи по пътя си. Успех!"
И как да тълкувам това изречение - хем ми благодариш за рекламата ( казват, че нямало лоша реклама ) и след това следва: "но за твое добро се надявам с това дискусията да приключи" . Заплаха? Не ставаш за писател, но това не значи, че имам нещо против тебе, но след като ме обиди с измислени цитати и намеци и насъска местните хейтъри,......очаквам да се извиниш и да опровергаеш собствените си несъстоятелни твърдения....... и си продължаваме по пътя. С копоите ти ще се оправям сам, макар че не съм длъжен. Те ме дебнат от месеци и ти беше удобен повод пак да ме нападнат. Съсипаха ми няколко теми, но кой му пука вече , в този форум никой не трие обидите и правилата са само на книга. Лек ден.
Ти си психопат!! А ти как успя да внушиш на лекарите да те пуснат от лудницата??! По едно време ми стана мъчно за грандоманската ти особа и дори се напънах да ти помагам...обаче явно си необратим научен случай - ставаш само за примери в специализираните учебници.
Как го търпите тоя бре?? Да не е някакъв връзкар тук, че и неудобните него теми се трият?!
Май за пореден път хващам лицемерието и позьорството в този форум....ей го на - лицемерният добродушко си показа рогицата и цялата злобичка и завист си изля ей така в миг Нормално, вълкът козината си мени, но нрава никога Същият случай са и цифра народ тук - дет викат "дръжте крадеца" точно в момента на собствената си кражба :lol: ЛАМЕРИ
Иначе, за сведение твое, оо бог на форумите, това продуктово ревю горе е перфектно. Точно така описани трябва да са продуктите в шоповете, а не с убитата ти страст ала "не мога да се преборя с всички думи, които излизат от главата ми - те сами го правят, без да ме питат....просто дарба, какво съм виновен..." ахахахахаха
Продължавам да се чудя за чий уй продължават да ти се мазнят някои тук...вярно, че конете с капаци станаха твърде много, ама то бива прозрачност...бива ли :wink: