M Mimi_leo Member Рейтинг - 100% 9 0 0 25 Октомври 2009 #1 Търся човек за писане на статии - за автомобили, и за жената. или само за едното
I ivan01 Member Рейтинг - 100% 1 0 0 25 Октомври 2009 #2 От: Търся човек за писане на статии. пиши на лс с цената
A alex99 Member Рейтинг - 100% 6 0 0 25 Октомври 2009 #3 От: Търся човек за писане на статии. Пиши ми и на мен едно ЛС какви цени даваш за статии за жената. В автомобилите ме няма.
От: Търся човек за писане на статии. Пиши ми и на мен едно ЛС какви цени даваш за статии за жената. В автомобилите ме няма.
E egregious New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 26 Октомври 2009 #4 От: Търся човек за писане на статии. може ли на ЛС цената?
S slavov87 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 26 Октомври 2009 #5 От: Търся човек за писане на статии. Интересувам се дали предложението е все още валидно и каква цена се предлага за статиите? Благодаря предварително пишете ми на ЛС.
От: Търся човек за писане на статии. Интересувам се дали предложението е все още валидно и каква цена се предлага за статиите? Благодаря предварително пишете ми на ЛС.
M Mimi_leo Member Рейтинг - 100% 9 0 0 27 Октомври 2009 #6 От: Търся човек за писане на статии. Благодаря на всички които проявиха интерес. Мисля че намерих човека
От: Търся човек за писане на статии. Благодаря на всички които проявиха интерес. Мисля че намерих човека