Здравейте,
Интересувам се от човек, който се занимава Професионално с поддръжка на Facebook страница.
По специфично ме интересуват тези неща:
- Създаване на УНИКАЛНИ снимки с уникален текст, слагане на логото на снимките.
- Организиране на КОНКУРСИ.
- Комуникация с клиентите/феновете на страницата (В коментарите и в личните съобщения)
- Пускане на анкети, статуси, интересни неща.
- Пускане на линкове и снимки от онлайн магазин.
- Сваляне на снимки от магазина и качването им във фейсбук страницата и слагане на подходящо заглавие, за да накара клиента/фена да "купи".
Говоря за цена за месечна поддръжка и публикации (движение по страницата) всеки ден.
Пишете ми на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ с ЦЕНА за работата.
По-възможност, ми предоставете страница по която сте работили и по която работите за да видя как работите.
Ето страницата която ще се поддържа:
https://www.facebook.com/pizzabelami
Скоро ще стартира и web страницата за он лайн поръчки по домовете на заведението www.pizza-belami , от там и интереса ми за човек който ще се ангажира с всекидневни публикации и зарибявки на клиенти към продуктите ни.
Интересувам се от човек, който се занимава Професионално с поддръжка на Facebook страница.
По специфично ме интересуват тези неща:
- Създаване на УНИКАЛНИ снимки с уникален текст, слагане на логото на снимките.
- Организиране на КОНКУРСИ.
- Комуникация с клиентите/феновете на страницата (В коментарите и в личните съобщения)
- Пускане на анкети, статуси, интересни неща.
- Пускане на линкове и снимки от онлайн магазин.
- Сваляне на снимки от магазина и качването им във фейсбук страницата и слагане на подходящо заглавие, за да накара клиента/фена да "купи".
Говоря за цена за месечна поддръжка и публикации (движение по страницата) всеки ден.
Пишете ми на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ с ЦЕНА за работата.
По-възможност, ми предоставете страница по която сте работили и по която работите за да видя как работите.
Ето страницата която ще се поддържа:
https://www.facebook.com/pizzabelami
Скоро ще стартира и web страницата за он лайн поръчки по домовете на заведението www.pizza-belami , от там и интереса ми за човек който ще се ангажира с всекидневни публикации и зарибявки на клиенти към продуктите ни.