M Mimi_leo Member Рейтинг - 100% 9 0 0 9 Юни 2010 #1 Търся човек за попълване на съдържание за уеб страници за постоянна работа може и с трудов договор. Да може да започне веднага.
Търся човек за попълване на съдържание за уеб страници за постоянна работа може и с трудов договор. Да може да започне веднага.
P petrov321 Well-Known Member Рейтинг - 99.3% 142 1 0 9 Юни 2010 #2 От: Търся човек за попълване на съдържание пиши на лс
S stanimira New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Юни 2010 #3 От: Търся човек за попълване на съдържание Проявявам интерес, моля дайте повече информация!
R radistiq New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Юни 2010 #4 От: Търся човек за попълване на съдържание Здравей, можеш ли да дадеш повече информация за условията на работа който предлагаш.Аз работя като уеб и графичен дизайнер.Благодаря ти предварително
От: Търся човек за попълване на съдържание Здравей, можеш ли да дадеш повече информация за условията на работа който предлагаш.Аз работя като уеб и графичен дизайнер.Благодаря ти предварително
z_v_d New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Юни 2010 #5 От: Търся човек за попълване на съдържание Здравейте! И аз проявявам интерес, пишете повече инфо на лични.
От: Търся човек за попълване на съдържание Здравейте! И аз проявявам интерес, пишете повече инфо на лични.
M Mimi_leo Member Рейтинг - 100% 9 0 0 9 Юни 2010 #6 От: Търся човек за попълване на съдържание Попълване на content на страници, ако има опит с добавяне на съдържание в joomla още по-добре. Предпочитам да е от женски пол.
От: Търся човек за попълване на съдържание Попълване на content на страници, ако има опит с добавяне на съдържание в joomla още по-добре. Предпочитам да е от женски пол.
z_v_d New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Юни 2010 #7 От: Търся човек за попълване на съдържание Опит нямам, желание имам. От женски пол съм.
TiGeR83 New Member Рейтинг - 97.1% 34 1 0 9 Юни 2010 #8 От: Търся човек за попълване на съдържание Здравейте! Писах Ви ЛС! P.S. Жена съм
S slavov87 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Юни 2010 #9 От: Търся човек за попълване на съдържание здр,имаш ЛС
M Mimi_leo Member Рейтинг - 100% 9 0 0 9 Юни 2010 #10 От: Търся човек за попълване на съдържание Намрих. Мерси на всички които ми писаха.
G grigorov Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 9 Юни 2010 #11 От: Търся човек за попълване на съдържание Здравейте, Опит с joomla на ниво вкарване на артикули, теми, снимки, и подобни имам, не съм от женски пол /това изискване ми стана интересно/ Работя на разумни цени Поздрави!
От: Търся човек за попълване на съдържание Здравейте, Опит с joomla на ниво вкарване на артикули, теми, снимки, и подобни имам, не съм от женски пол /това изискване ми стана интересно/ Работя на разумни цени Поздрави!