TiGeR83 New Member Рейтинг - 97.1% 34 1 0 3 Ноември 2010 #1 Търся човек за превод на сайт от английски на български. Работата не е много. Става Въпрос за сайта в подписа ми. Пращайте офертите си на ЛС или в темата.
Търся човек за превод на сайт от английски на български. Работата не е много. Става Въпрос за сайта в подписа ми. Пращайте офертите си на ЛС или в темата.
B blacklotos New Member Рейтинг - 100% 3 0 0 3 Ноември 2010 #2 От: Търся човек за превод на сайт от английски на български. Май имаш предвид от български на английски? Сайтът в подписа - nakiti.eu - си е на български.
От: Търся човек за превод на сайт от английски на български. Май имаш предвид от български на английски? Сайтът в подписа - nakiti.eu - си е на български.
TiGeR83 New Member Рейтинг - 97.1% 34 1 0 3 Ноември 2010 #3 От: Търся човек за превод на сайт от английски на български. blacklotos каза: Май имаш предвид от български на английски? Сайтът в подписа - nakiti.eu - си е на български. Увеличете... Сайта е на български, но виж например думата категории. Написана е на английски - Categories. Тези неща ми е нужно да се преведат.
От: Търся човек за превод на сайт от английски на български. blacklotos каза: Май имаш предвид от български на английски? Сайтът в подписа - nakiti.eu - си е на български. Увеличете... Сайта е на български, но виж например думата категории. Написана е на английски - Categories. Тези неща ми е нужно да се преведат.
TiGeR83 New Member Рейтинг - 97.1% 34 1 0 4 Ноември 2010 #4 От: Търся човек за превод на сайт от английски на български. Намерих човек! Благодаря на колегите, които ми писаха.
От: Търся човек за превод на сайт от английски на български. Намерих човек! Благодаря на колегите, които ми писаха.