Търся човек за пренаписване на БГ

mantaman

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
26   0   0
Трябва ми човек за пренаписване (уникализиране) на 250 текста от по около 150 думи на БГ
Новите текстова трябва да са напълно уникални, смислени и четими като за пред хора.
Който желае може да ми изпрати оферта на ЛС
Офертата трябва да включва цена (за текст или за 100 думи и време за изпълнение)

От: Търся човек за пренаписване на БГ

Изпратих на ЛС

И от мен имаш ЛС :)

Понеже има няколко запитвания за тематиката, става въпрос за описания на филми
Благодаря на тези които са ми изпратили оферти с цени но те определено не ме устройват.

Получих над 10 оферти но болшинството са в диапазона 100-150лв което лично мен не ме устройва и явно грешно съм преценил какво да очаквам.
Уважавам хората които си ценят труда но при тези цени ще трябва да си го правя сам.
Благодаря на всички които отделиха време да изпратят оферта и считайте темата за затворена

Ами да ти кажа 100 лева въобще не е скъпо, работата не е малко - 250х150 думи, това са 37 500 думи - около четвърт стотинка на дума.

Наистина добра оферта са ти дали. Ако 100 лева за 250 статии е скъпо, не знам накъде отива този форум :oops:

Ако верно някой ти е предложил 100 лв за тоя обем , не се замисляй даже дали да го наемеш да пренаписва.

Аз имам предложение, като се задава задание нека да бъде описан и ресурсът с който има готовност възложителя на поръчката. Ако има изпълнител който да я изпълни за съответната сума да се свърже с него и той да си избере с кого ще работи. :D

Дейнджър ресурсът не е проблем но както едни си ценят труда така други си ценят парите, задачата която съм дал според мои изчисления би трябвало да може спокойно да се свърши за два дни - при цена от 100лв това са около 50лв на ден. За по 50лв на ден познавам доста хора и извън форума които ще го направят.
Аз лично не съм склонен да раздавам 50 левови надници за преразказването на описания на филми.

Възможно е, за 48 часа да се въведат 37 500 думи (средно от 3 до 5 знака на дума, това равни приблизително от 112 500 до 187 500 знака), така се падат по 781 думи/час. Тоест поръчката ще бъде изпълнена, за 100 лева, като се получава по 50 лева за денонощие.

Последно редактирано:

Щом познаваш, мисля, че "хората извън форума" ще си свършат чудесна работата

Това са 250 текста. Бюджетът ти не оправдава ниската цена, която очакваш. Не смятай за колко време някой робот може да ти ги напише на теория. Ако ставаше толкова бързо и лесно мисля, че и сам щеше да отделиш 2 дена да си ги направиш. Това е просто моето мнение. И за да не е спам - предлагам ти 150лв, 250 текста, за около 3-4 дни. Това са по по-малко от 50 стотинки на 100 думи.

моята оферта си остава за тоя обем на работа твърдо 200 лева и 3 дни за изпълнение, защото освен пренаписване, предлагам и качествен текст за който е необходимо творчество :)

Мантаман,я поне напиши името на този дето ти е предложил 100 лева - вярвам че други хора ще го ползват, щом за теб е скъпо ....

Аз също смятах да му пратя оферта за 100лв.Но видях, че му се струва много и се отказах :(

Мантаман,я поне напиши името на този дето ти е предложил 100 лева - вярвам че други хора ще го ползват, щом за теб е скъпо ....
и на мене ще ми е интересно, освен името и качество на работа да сравним, нека всичко да е прозрачно .............

Горе