От: Търся човек за пренаписване на БГ
Аз също търся човек за пренаписване на статии, но искам първо да си изразя възмущението от автора на темата:
Да търсиш гладни хора, за да ти свършат работата на обидно ниски цени е признак на нисък морал.
Да намериш някой, който да ти свърши работата за без пари и да искаш качество е признак на лош бизнес.
Да караш накой да върши тежка работа по 12 часа на ден, в която се изисква талант като на писател и журналист, който не всеки има и да казваш, че 50 лева са много показва, че не уважаващ въобще чуждия труд.
Да искаш от труда на другите да спечелиш стократно си е направо българска работа. Предполага се, че от тези статии за 1 година ще спечелиш доста повече от 100 лева, да не говорим, че може да ти носят пари и 10 години.
Лично мое мнение: ако някой ми предложи да свърши такава работа за 50 лева например ще откажа категорично. Това, което бих направил е да вдигна цената в полза на работника - просто морала не ми позволява да хвърлям жълти стотинки на някой за 2 дена тежък физически труд. И в моя защита да кажа, че съм имал подобни случаи да предложа по-висока цена за покупка на сайт, когато видя, че е прекалено ниска цената, която е обявена - такива обяви не рядко се срещат.
Търся някой за пренаписване на статии, които да се четат добре от публиката и естествено смислени. Ако имате опит сте с предимство. На лично съобщение ще дам примерния сайт, от който искам да се пренапишат статиите. След като си избера човек и се разбереме за цената, която да е добра и за двете страни може да се започне работа. Плащам веднага!
Може да ме търсите и на скайп: nakti_90