G giftbg.net New Member Рейтинг - 100% 5 0 0 7 Март 2013 #1 Трябва да се напълни един сайт с обяви. Който има свободно време, и интерес към предложението да се свърже с мен на лични, или на skype: giftbg.net
Трябва да се напълни един сайт с обяви. Който има свободно време, и интерес към предложението да се свърже с мен на лични, или на skype: giftbg.net
G giftbg.net New Member Рейтинг - 100% 5 0 0 8 Март 2013 #2 От: Търся човек за публикуване на обяви Благодаря на всички, които се отзоваха на обявата. С някой от вас не съм се свързал, защото усигурих хората за изпълнението на задачата. Ако по някаква причина се наложи да ангажирам още хора ще ви потърся.
От: Търся човек за публикуване на обяви Благодаря на всички, които се отзоваха на обявата. С някой от вас не съм се свързал, защото усигурих хората за изпълнението на задачата. Ако по някаква причина се наложи да ангажирам още хора ще ви потърся.
veda Active Member Рейтинг - 100% 4 0 0 8 Март 2013 #3 От: Търся човек за публикуване на обяви Ако става въпрос за безплатни обяви, пусни един линк, да ти сложим и ние по някоя обява безплатно.
От: Търся човек за публикуване на обяви Ако става въпрос за безплатни обяви, пусни един линк, да ти сложим и ние по някоя обява безплатно.