Както се разбира от заглавието търся някой/някои за направата на сайт за запознанства (на български).
В него искам да има:
Регистрация на потребителите с необходимите данни
Качване на снимки - видими от всички (даже и нерег.) + скрити (показват се само на определена група от хора, примерно на приятели)
Чат - общ и private
Видео разговор
Обичайните неща за подобен сайт - съобщения, коментари, харесвания и търсачка, описание на потребителите
Секция с постинги на потребителите
ВИП потребители
- другите неща ще се изясняват с избрания човек или фирма
Интересувам се от цена с и без фактура (ако има възможност за издаване на такава). Написване на уникална система и дизайн или да се преработи WP, Joomla или някоя подобна.
Задължително ми трябва подреден и лесен за работа админ. панел с фукнция за одобрение и изтриване на нежалани писания + фукнция на сайта за докладване за някакви нередности от страна на потребителите.
Пишете ми ЛС, ако мислите, че ще се справите, с необходимата информация:
1. Цена (може и ценови диапазон от-до)
2. Време за изработка
3. Начин на работа - с преработване на система или писане на такава
4. Желан начин на заплащане - баков превод, ипей, лично (за Пловдив и Варна)
5. Портфолио (ако имате)
П.С. В цената да е включен и дизайна, като заплатя сайта трябва да е на 100% готов.
Плащам след свършена работа и проверка дали всичко е точно по сайта
В него искам да има:
Регистрация на потребителите с необходимите данни
Качване на снимки - видими от всички (даже и нерег.) + скрити (показват се само на определена група от хора, примерно на приятели)
Чат - общ и private
Видео разговор
Обичайните неща за подобен сайт - съобщения, коментари, харесвания и търсачка, описание на потребителите
Секция с постинги на потребителите
ВИП потребители
- другите неща ще се изясняват с избрания човек или фирма
Интересувам се от цена с и без фактура (ако има възможност за издаване на такава). Написване на уникална система и дизайн или да се преработи WP, Joomla или някоя подобна.
Задължително ми трябва подреден и лесен за работа админ. панел с фукнция за одобрение и изтриване на нежалани писания + фукнция на сайта за докладване за някакви нередности от страна на потребителите.
Пишете ми ЛС, ако мислите, че ще се справите, с необходимата информация:
1. Цена (може и ценови диапазон от-до)
2. Време за изработка
3. Начин на работа - с преработване на система или писане на такава
4. Желан начин на заплащане - баков превод, ипей, лично (за Пловдив и Варна)
5. Портфолио (ако имате)
П.С. В цената да е включен и дизайна, като заплатя сайта трябва да е на 100% готов.
Плащам след свършена работа и проверка дали всичко е точно по сайта