Търся човек или хора за SEO

yavkata

Active Member
Здравейте, колеги искам да намеря хора които да да изкарат сайта ми на горни позиции в гугъла сайта е в подписа ми магазинче за мобилни аксесоари. Интересува ме понеже ползвам услугите на gomboshop дали е възможна да се направи хубава SEO оптимизация и да се покача на горни позиции в гугъла в момента получавам посещения от там но са минимални по 5-10 на ден което е супер зле. Ако някой има възможност и му се занимава да си предлага услугите на ЛС или да дава съвети какво да правя около сайта като описание съдържание и т.н.
Искам и хората които разбират да ме насочат кой ключови думи са добри и да очаквам резултати от тях защото си нямам понятие как стоят нещата с ключовите думи. Както ще видите в сайта най много продукти имам за iPhone засега съм се спрял на тази категория марка да я развивам и продавам от тях поне за момента.
Пускам често реклами в Facebook и някой път съм доста доволен от поръчките, но има и недоволни дни.
Като ключови думи в момента се индексирам поне до колкото знам и съм виждал с gsm аксесоари и аксесоари за телефони също някой път идват посещения за точен продукт
Очаквам вашите предложения тук и оферти на ЛС.
 
От: Търся човек или хора за SEO

Така мога да редактирам всеки един продукт в сайта това добре ли е както съм го написал и ако не е може да споделите как горе долу трябва да е за да има добър резултат
 

Прикачени файлове

  • asdadddddddddddddd.png
    asdadddddddddddddd.png
    33.8 KB · Преглеждания: 30
От: Търся човек или хора за SEO

Здравей колега! Мога да помогна с оптимизацията на онлайн магазина. Пиши ми на nickmirev[at]gmail.com и ще поговорим за процеса.
 

Горе