Олег си е пич. Познавам го лично. Доста ги разбира нещата. За това и го давам като препоръка. Имам добри впечатления за него.Олег е олигофрен, съвсем сериозно го заявявам.
Иначе мерси но аз с билдъри не мога да работя
Олег не разбира нищо.Олег си е пич. Познавам го лично. Доста ги разбира нещата. За това и го давам като препоръка. Имам добри впечатления за него.
Търси се човек да работи на нормални цени и като визирам нормална цена това за мен е сайт направен с готови Template 10-15 страници за цена около 200лв което е работа за около 6-10 часаАз ползвам билдъри, обаче в случая се търси някой да наджаска набързо един лейаут за рекордно кратко време и (изглежда) за минимум пари.
Хубаво е кандидат-възложителите да дават някакви индикации за търсено ниво на работа и бюджети, вместо да пускат разни залъгалки от типа на "дългосрочна работа".
Търси се човек да работи на нормални цени и като визирам нормална цена това за мен е сайт направен с готови Template 10-15 страници за цена около 200лв което е работа за около 6-10 часа
сайт направен с готови Template 10-15 страници за цена около 200лв което е работа за около 6-10 часа