webmast367
Well-Known Member
Здравейте, трябва ми човек , който е на "ти" с Имейл маркетинга.
Интересува ме следното:
Как точно стоят нещата с изпращането на имейлите.
Какви програми се ползват (безплатни,платени), по колко на ден писма могат да се пращат по какъв начин и т.н
Интересува ме абсолютно всичко свързано с това от "А" до "Я"
Имейл листите ще си ги събера имам си няколко бройки мои, други ще събера от мои сайтове, други ще закупя. Въпроса е някой да ме светне, как да започна да ползвам изпращането на имейли говоря за хиляди бройки дневно и търся помощ , защото искам професионалист в тази област да ме светне,как да се къпя с топлата вода.
За услугата ще си заплатя.
Очаквам вашите оферти на Лично съобщение.
Офертата трябва да включва.
*Доказателство,че изобщо имате представа от това което ме интересува.
*Условия
*Цена
Моля да ми пишат само сериозни предприемачи,които наистина ще могат да ми помогнат.
Благодаря ви очаквам вашите оферти. Поздрави
Интересува ме следното:
Как точно стоят нещата с изпращането на имейлите.
Какви програми се ползват (безплатни,платени), по колко на ден писма могат да се пращат по какъв начин и т.н
Интересува ме абсолютно всичко свързано с това от "А" до "Я"
Имейл листите ще си ги събера имам си няколко бройки мои, други ще събера от мои сайтове, други ще закупя. Въпроса е някой да ме светне, как да започна да ползвам изпращането на имейли говоря за хиляди бройки дневно и търся помощ , защото искам професионалист в тази област да ме светне,как да се къпя с топлата вода.
За услугата ще си заплатя.
Очаквам вашите оферти на Лично съобщение.
Офертата трябва да включва.
*Доказателство,че изобщо имате представа от това което ме интересува.
*Условия
*Цена
Моля да ми пишат само сериозни предприемачи,които наистина ще могат да ми помогнат.
Благодаря ви очаквам вашите оферти. Поздрави