Търся човек , който е наясно с Email Marketing-a - ЗАПЛАЩАМ!

webmast367

Well-Known Member
Рейтинг - 95.7%
22   1   0
Здравейте, трябва ми човек , който е на "ти" с Имейл маркетинга.
Интересува ме следното:
Как точно стоят нещата с изпращането на имейлите.
Какви програми се ползват (безплатни,платени), по колко на ден писма могат да се пращат по какъв начин и т.н
Интересува ме абсолютно всичко свързано с това от "А" до "Я"

Имейл листите ще си ги събера имам си няколко бройки мои, други ще събера от мои сайтове, други ще закупя. Въпроса е някой да ме светне, как да започна да ползвам изпращането на имейли говоря за хиляди бройки дневно и търся помощ , защото искам професионалист в тази област да ме светне,как да се къпя с топлата вода.
За услугата ще си заплатя.
Очаквам вашите оферти на Лично съобщение.
Офертата трябва да включва.
*Доказателство,че изобщо имате представа от това което ме интересува.
*Условия
*Цена

Моля да ми пишат само сериозни предприемачи,които наистина ще могат да ми помогнат.
Благодаря ви очаквам вашите оферти. Поздрави

Вече не е като едно време. Няма значение дали безплатно или платено приложение за ЕМ, почти всичко ще отиде в спама.
За 100-150 мейла на ден, може да ползваш всичко, за хиляди, не се хаби.
Сега е времето на СМС маркетинга........повече на ЛС ме питай ако имаш интерес.

От: Търся човек , който е наясно с Email Marketing-a - ЗАПЛАЩАМ!

Писах ти лично!

А относно това,че отива в спама четох някъде,че имало някакъв метод за заобикаляне спам папката. Тоест има си цака как да се пращат и т.н ,че да не отиват в спам папката или не всички.
Не споря все пак не съм наясно за това и питам тук! Поздрави

Безплатен урок:
1.Програми:
Aweber
Getresponse
2.Никога не купувай имейл листове накуп.
3.Трябва ти само американски трафик.Ако си мислиш ,че трафик от друга държава ще конвертира,успех.
4.Докарване на трафик:
-PPC(Adwords,Bing Ads,Facebook Ads)
-Solo Ads(ако не знаеш какво е това,пиши на лично).
-Другите методи за докарване на трафик са много по-бавни ,а трафикът е по-некачествен.
След като събереш лист,трябва да знаеш как да конвертираш имейл абонатите в купувачи.

Безплатен урок:
1.Програми:
Aweber
Getresponse
2.Никога не купувай имейл листове накуп.
3.Трябва ти само американски трафик.Ако си мислиш ,че трафик от друга държава ще конвертира,успех.
4.Докарване на трафик:
-PPC(Adwords,Bing Ads,Facebook Ads)
-Solo Ads(ако не знаеш какво е това,пиши на лично).
-Другите методи за докарване на трафик са много по-бавни ,а трафикът е по-некачествен.
След като събереш лист,трябва да знаеш как да конвертираш имейл абонатите в купувачи.

Благодаря много за мнението ти ще ми бъде доста полезно. Ти си втория,който ми предлага и дава безплатна помощ,което изобщо не го очаквах радвам се,че все още мога да срещна такива предприемачи. Поздрави

Ако питаш мен въобще не се занимавай да купуваш е-майл листи. Няма да видиш кой знае какъв ефект от тях. Предполагам, че опен рейта ще е супер мизерен, а конверсията още повече, ако въобще видиш такава.

Най-добрия вариант според мен е сам да си събираш мейлите. Така хем писмата ти няма да отиват в спам папката и хем ще знаеш, че хората сами са се абонирали за сайта ти. Така ще си докарваш таргетиран трафик. Да не говорим, че в платените платформи те таксуват на брой изпратени мейли и брой абонати. Ако мейл листа ти не е таргетиран и не съдържа качествени абонати ще плащаш за сульо и пульо, които никога няма да ти отворят мейла, нито ще ти донесът някаква конверсия.

Как да събираш качествени абонати?

Един от най-лесните начини е чрез безплатно съдържание. Видеа, е-книги, ръководства и т.н. Всякаква информация, която би била полезна за таргет групата ти. Правиш една лендинг страница от където да се взима безплатното съдържание в замяна на потребителска информация. Имена, мейл, + други неща, които биха ти били полезни да си таргетираш групата добре и биха ти дали представа какви хора ти посещават сайта. Лендинг страницата можеш да я рекламираш на собствения си сайт чрез поп-ъпи, банери в началото или в края на релевантни постове, сайдбара и т.н. Можеш да направиш и Facebook кампания. Безплатни и платени варианти, колкото искаш.

Да, този вариант консумира повече време и средства, но пък поне според мен е по-ефективен от това да отидеш и да си купиш мейл лист, дето го спамят още един господ знае колко човека.

Поздрави и успех!

Колега здравей,

Много съм на ти с тези неща защото съм ги правил за мен както и съм бил част от маркетинг отдел на цял курорт където сме имали емаил листове със 30 000 потребителя на които сме изпращали различни рекламни съобщения свързани с курорта.

Пари няма да ти искам, а ще ти обясня безплатно за програмата с която аз съм работил за разпращане на мейли, а ти ако си коректен ще се регистрираш през моя афилиатен линк:

http://www.getresponse.com/index/stopstart

Както виждаш програмата е Get Response, вече тия препоръчаха и в темата защото това е една от най-старита и най-добра услуга за разпращане на масови съобщения. ( http://infoaboard.com/business/onli...iest-email-marketing-99-email-deliverability/ ) на този сайт хората са обяснили много добре какво представлява тя.

Вътре всичко е направено с картинки и изключително лесно за работа в рамките на 5 минути може да изпратиш рекламното си съобщение до 20 000 потребителя или колкото ти е голям списъка и съответно те гарантират 99% доставяемост става и за Newsletters на кирилица.

Уловката е следната:

За да са толкова добри те и за да гарантират такава доставяемост те "поддържат добра хигиена" на своите сървъри и респективно IP-ta за да не попадат в СПАП списъци. А хигиената се състои в следното: няма да ти позволят да качиш стари и невалидни emaili в тяхната система дори и да си плащаш. С други думи, въпреки че си техен клиент ако се опиташ да вкараш невалидни e-maili няма да ти позволят това. Ако си решил да купиш emaili от някой няма смисъл защото сред тях със сигурност ще има подобни "spam traps" - невалидни emails които се превръщат като капани за спамери - изпрати ли се емайл на него ипто от което е изпратено се блокира и съответно доставяемостта спада, защото всичко отива в SPAM кутията, от Гет респонс съответно имат алгоритми които проверятат твоя списък и ако в него има подобни капани ти отказват целия списък.

Ако си валидирал email адресите си и си ги импортнал успешно в Getresponse, но хората не са дали адресите си доброволно, когато получават рекламни съобщения от теб ще те репортват като спам, ако спам репорта надвиши определен процент могат да ти баннат акаунта.

И като заключение: Email Marketing е отлично оръжие за правене на пари, но без да спамиш. Ако си спамър няма да стане с качествена услуга, ако пък използваш некачествени услуги които нямат такива защити просто ще си хвърляш парите на вятъра, защото всичките им emails отиват в SPAM кутията и никой не ги отваря.

P.S. Извинявам се за някои граматични и пунктуационни грешки, но се опитах набързо да нахвърлям максимално много информация, за да си направиш ти както и останалите членове на форума сметка с какво се захващат

Благодаря за мнението и съвета. Относно листите,като цяло предимно мислех да събирам мои си абонати,както каза от самите ми сайтове,но самите приложения,които инсталирвах многократно бяха пълна боза и направо се бъгнах.... За това и пуснах темата не може всеки да разбира от всичко аз съм гола вода относно мейлите,но виждам доста сайтове си носят стабилен трафик тоест напомнят на потребителя да посети отново сайта им, което е повече от чудесно!
Ще използвам съветите ви. Благодаря
Поздрави.

Айде и аз да ти помогна.

1. Ползваш MailChimp. Те са достатъчно големи и имат много сървъри. Отделно имат двойно записване (т.е. сайнъпваш се, идва мейл, и така го потвърждаваш) което е ок за ЕС законодателството. Имат безплатна версия за до 2000 абоната и до 12000 мейла месечно.

2. Пиниза е БГ интернета... ако имаш abv.bg и mail.bg трябва да направиш малък пиниз. На всеки 500 мейла да направиш почивка за 5 минути. Иначе abv ще те отреже и директно влизаш във спам папката.

3. Тук вече е малко проба-грешка докато установиш какъв ще ти е рейта на отварянето и кликането. Имаш заглавие, темплейт, текст и снимки от които зависи това. Не очаквай първите ти мейли да са супер-успешни.

4. Никога ама НИКОГА не използвай непрочистен списък!!! Носи големи неприятности заради bounce rate отделно може да ти навреди и за КЗП. Отделно виж този красавец:
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=15&document_id=2793
Иначе рискуваш глоба.

От: От: Търся човек , който е наясно с Email Marketing-a - ЗАПЛАЩАМ!

Айде и аз да ти помогна.

1. Ползваш MailChimp. Те са достатъчно големи и имат много сървъри. Отделно имат двойно записване (т.е. сайнъпваш се, идва мейл, и така го потвърждаваш) което е ок за ЕС законодателството. Имат безплатна версия за до 2000 абоната и до 12000 мейла месечно.

2. Пиниза е БГ интернета... ако имаш abv.bg и mail.bg трябва да направиш малък пиниз. На всеки 500 мейла да направиш почивка за 5 минути. Иначе abv ще те отреже и директно влизаш във спам папката.

3. Тук вече е малко проба-грешка докато установиш какъв ще ти е рейта на отварянето и кликането. Имаш заглавие, темплейт, текст и снимки от които зависи това. Не очаквай първите ти мейли да са супер-успешни.

4. Никога ама НИКОГА не използвай непрочистен списък!!! Носи големи неприятности заради bounce rate отделно може да ти навреди и за КЗП. Отделно виж този красавец:
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=15&document_id=2793
Иначе рискуваш глоба.

Благодаря и за твоето мнение. Помогнахте ми доста поне вече знам точно,какво ми трябва,и как да се направи.
Поздрави

5. Това вече е висш пиложаж... и може да е малко трудно за реализиране.
Повечето системи имат unsubscribe бутон/линк нейде във мейла. Обаче мейл програмата има бутон "маркирай като спам" някъде горе във дясно.
Направи бутона за unsubscribe горе във дясно на мейла ти! Така човека ще може да го натисне за да се разабонира вместо да те рапортува като спам. Според статистики 37% от хората са използвали "mark as spam" за разабониране поне веднъж. А това ти прави много голям (т.е. ГИГАНТСКИ) проблем.

Виж как го правят големите в бранша - GMail, HubSpot, Microsoft и т.н. Няма нужда да преоткриваш колелото наново.

Здравей !
Аз съм в компания, в която един от главните фокуси е именно това ( Имейл Маркетинг )
Използвам GetResponse и мога да споделя, че моите имейли не отиват в папка спам ( Поне SPAM SCORE-A е нищожен и няма логика да отиват в спам папките )
Чрез имейлите аз предоставям информация ( помощ ) на хората и изключително рядко ме unsubscribe-ват.
Стигнал съм до заключението, че грубо казано по 3-4 имейла на седмица е златната среда. Вече разбира се тук влизат факторите относно какво пишеш, но в моя случай това работи.

Относно ЛДХ ( Листовете на другите хора ) не мога да ти дам мнение, защото аз лично събирам имейли на потенциални клиенти и съм доволен. Ако имаш правилна стратегия за трафик, имейли ще бъдат качествени.

Надявам се да съм ти помогнал до някаква степен, ако имаш въпроси, драсни едно ЛС.

Поздрави и Успех,
Павел :)

Благодаря на всички отзовали се ще тествам нещата надявам се да се получи нещо. Поздрави

намери ли списък с е-майли, аз съм на лице за изпращането?

За момента услугата не ми върши работа,тъй като проекта остана в застой.
Благодаря на всички,които се отзоваха при първа нужда ще се свържа с вас да задействаме нещата.
Поздрави

Здравейте, аз мога да помогна с Email Marketing с това се занимавам от 10 години и докарвам 80% инбокс успех в gmail i yahoo.

За корп. мейли използвам Power MTA като там мога да гарантирам 85-90% инбокс.

1. За ден мога да се наема до 500 000 майла.
2. Работя, както с ваши така и с мой бази (разполагам с всякакви).
3. Неработя по распостранението на вируси и всякакви неща издирвани от спамхаус.

за повече инфо на лично

Горе