R roskobe New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Януари 2014 #1 Здравейте, търся човек разбиращ от PHP за редакция на един код в OpenCart. Ако има някой с опит и мисли, че може да се справи, моля на ЛС.
Здравейте, търся човек разбиращ от PHP за редакция на един код в OpenCart. Ако има някой с опит и мисли, че може да се справи, моля на ЛС.
D dmaxxx New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Януари 2014 #2 От: Търся човек разбиращ от PHP с опит в OpenCart Здравейте, Имам опит с OpenCart, разработвал съм магазини (мога да ви ги покажа) и мога да Ви направя това което желаете. Моля да ми пишете. Поздрави.
От: Търся човек разбиращ от PHP с опит в OpenCart Здравейте, Имам опит с OpenCart, разработвал съм магазини (мога да ви ги покажа) и мога да Ви направя това което желаете. Моля да ми пишете. Поздрави.
AnTrakS Member Рейтинг - 100% 16 0 0 9 Януари 2014 #3 От: Търся човек разбиращ от PHP с опит в OpenCart Пиши лс какво ти трябва
CTAH Well-Known Member Рейтинг - 100% 39 0 0 9 Януари 2014 #4 От: Търся човек разбиращ от PHP с опит в OpenCart Препоръчвам ти колегата stan_bg
P pgplamen Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 9 Януари 2014 #5 От: Търся човек разбиращ от PHP с опит в OpenCart Аз също съм за stan_bg
samba Active Member Рейтинг - 100% 17 0 0 9 Януари 2014 #6 От: Търся човек разбиращ от PHP с опит в OpenCart Роскобе, сподели си мъката. Може пък да ти помогна Поздрави
От: Търся човек разбиращ от PHP с опит в OpenCart Роскобе, сподели си мъката. Може пък да ти помогна Поздрави
R roskobe New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Януари 2014 #7 От: Търся човек разбиращ от PHP с опит в OpenCart Колеги засега намерих човек, ако нещо не стане ще пиша тук.
От: Търся човек разбиращ от PHP с опит в OpenCart Колеги засега намерих човек, ако нещо не стане ще пиша тук.