Kакто може би сте видели, пуснах тема в която питах как може да стане плащане от юридическо лице към физическо, по законов начин..........не намерихме общо решение с въпросното юридическо лице. Проблема е, че вероятно ще има още желаещи фирми за реклама в сайта и ще се сблъскам със същият проблем. Ако има колега от форума със фирма или някой регистриран като самоосигуряващ се, да се наеме да издава фактури от негово име за сумите за реклами за да може юридическите лица да се отчитат законово. Да ми пише, ще се разберем за % комисионна от стойността за реклама! Като цяло проекта може да събере от няколко стотин до към 1000 и малко като печалба!
На мен не ми е изгодно да се регна като самоосигуряващ се защото нямам постоянни доходи от дейността и може другия месец да нямам никави доходи, а за фирма ми е още доста рано.
На мен не ми е изгодно да се регна като самоосигуряващ се защото нямам постоянни доходи от дейността и може другия месец да нямам никави доходи, а за фирма ми е още доста рано.