Търся човек с отличен английски.

TheEntrepreneur

Active Member
Рейтинг - 100%
17   0   0
Здравейте предприемачи,

Имам един аудио запис, на който е проведено интервю на английски език. Трябва ми човек, който да може да превърне аудио файла в писмен формат. Тоест, какво имам предвид - чувате какво се говори в интервюто и записвате всичко без изключения, така че да може накрая да се разбере идеята на интервюто. Записването на интервюто може да се извърши в Word или програма от подобен вид, по Ваша преценка. Цялото интервю е 43 минути. Не искам превод, а просто конверсия на аудио файла във формат за четене.

ВАЖНО! - Бюджета за задачата е ограничен до 30 лева.

Този от Вас, който проявява интерес и смята, че може да изпълни задачката, нека предложи офертата си за 43-минутното интервю тук, заедно с доказателство за владеенето на езика( разбирайте статия,сертификат и т.н).

Доказателството за квалификацията Ви може да бъде приета и на лично съобщение!

Очаквам вашите предложения!

Последно редактирано:
От: Търся човек с отличен английски.

Здравейте,

аз съм правила такъв тип преводи, в които казаното от айдио или видео файла се записва в уърд формат. Дали все пак ще е възможно да се погледне интервюто.

Здравей,
Мога да ти свърша работата.
Ще докажа, че владея езика със сертификат Academic.
Може ли да пратиш на лично съобщение темата на интервюто + парите който предлагаш, а аз ще пусна после в отговор със сканиран сертификат.

Мога да гарантирам за Лили. Тя е част от нашия екип и може да ти свърши работата професионално и на ниво!

Като сте намерили коректно е поне да напишете отговор на хората, които са ви написали лично съобщение.

Като сте намерили коректно е поне да напишете отговор на хората, които са ви написали лично съобщение.

Това е така от гледна точна на коректност. НО по някой път се получават бая съобщения по кандидастване и затова няма как да се отговори на всички(говоря от личен опит). Автора на обявата сам преценява дали да пише на всички или не. Не може да му се сърдите, че не ви е писал,че е намерил друг човек.

Извинявам се, сега видях, че дори не съм ви писал, отложих отговора и забравих. Моя е грешката!

Абе човек, каква е тая евтиния, само 30 лв.?! Ти не уважаваш и труда на хората?!

Уважавам го, но не карам никой на сила, който желае, на всички съм казал, че това е бюджета ми, какво да направя? Откъде да изкопая още пари? Кажи ми и ще им ги дам с радост?

Аз нямам проблем с този бюджет. Все пак 30 лева за 2-3 часа работа е добре :)
Така, че ако 1вият човек се е отказал пиши ми :)

Аз нямам проблем с този бюджет. Все пак 30 лева за 2-3 часа работа е добре :)

Много бъркаш нещата! Тук не става въпрос дали ще работиш 2-3 часа или 2-3 минути или 2-3 месеца. Ако си кадърен, свърши работата и за 2 мин., и вземи парите, но става въпрос за друго - тази сума е прекалено малка, подигравка си е!

Откъде да изкопая още пари?

Къде си тръгнал да правиш бизнес, след като нямаш 5 пари да се усмихнеш?!

От енг копирайтърите във форума, с които съм работил lili и just са на висота.

Трябват си парички за правене на бизнес иначе научи английски и си го преведи, за 30лв едва ли ще се навие някой кадърен преводач.

Абе човек какво искаш от мен? ДА КОПАЯ ПАРИ? ТИ ОТКЪДЕ СИ ПОЧНАЛ? ВСЕКИ ЛИ ПОЧВА С ГОЛЯМА СУМА ПАРИ? ДА СЪМ ЗАДЪЛЖИЛ НЯКОЙ ДА ГО НАПРАВИ ЗА 30? ТОВА Е ПОЖЕЛАНИЕ.

Прав си, затова сме на това дередже и нямаме работеща пазарна икономика. Как да искаме да се вдигнат заплатите и доходите ни като се навиваме да работиме за без пари?

Ако на някой му трябва подобна услуга за в бъдеще( най-вече често) да намери начин да се сдобие с програмата Dragon Naturally Speaking - последната версия. Към 100$ е от Амазон - транскрайбва аудио файлове, и още десетки други неща.

Горе