iNDESiGN Member Рейтинг - 100% 5 0 0 3 Февруари 2012 #1 Здравейте, търся човек с перфектен английски за превод (BG->EN) и пренаписване на статии. Мога да предложа по 2ст. на дума. Трябва да знаете уличния жаргон, статиите са на тема legal drugs! Пишете на ЛС или [email protected] :|
Здравейте, търся човек с перфектен английски за превод (BG->EN) и пренаписване на статии. Мога да предложа по 2ст. на дума. Трябва да знаете уличния жаргон, статиите са на тема legal drugs! Пишете на ЛС или [email protected] :|
BRAIN_PAIN Well-Known Member Рейтинг - 100% 39 0 0 3 Февруари 2012 #2 От: Търся човек с перфектен английски за превод и пренаписване на статии За 3-4$ можеш да си поръчаш директно статии от native english speaker по 300 думи уникални. Не е ли по-добре от пренаписани?
От: Търся човек с перфектен английски за превод и пренаписване на статии За 3-4$ можеш да си поръчаш директно статии от native english speaker по 300 думи уникални. Не е ли по-добре от пренаписани?
redrum Well-Known Member Рейтинг - 100% 23 0 0 3 Февруари 2012 #3 От: Търся човек с перфектен английски за превод и пренаписване на статии А най-добре е, ако имаш малко съвест и мозък, да спреш да се занимаваш с тия лайна. Легални наркотици...
От: Търся човек с перфектен английски за превод и пренаписване на статии А най-добре е, ако имаш малко съвест и мозък, да спреш да се занимаваш с тия лайна. Легални наркотици...
iNDESiGN Member Рейтинг - 100% 5 0 0 3 Февруари 2012 #4 От: Търся човек с перфектен английски за превод и пренаписване на статии Мерси за скъпоценните съвети, ако няма какво да кажете, бъдете тихички... :clap:
От: Търся човек с перфектен английски за превод и пренаписване на статии Мерси за скъпоценните съвети, ако няма какво да кажете, бъдете тихички... :clap:
Lill Active Member Рейтинг - 100% 14 0 0 4 Февруари 2012 #5 От: Търся човек с перфектен английски за превод и пренаписване на статии BRAIN_PAIN каза: За 3-4$ можеш да си поръчаш директно статии от native english speaker по 300 думи уникални. Не е ли по-добре от пренаписани? Увеличете... Чудесно е. В Щатите имах колеги, които не можеха да решават уравнения с две неизвестни (последен курс), а за правоговора и правописа ми се не спомня. Въпрос на късмет.
От: Търся човек с перфектен английски за превод и пренаписване на статии BRAIN_PAIN каза: За 3-4$ можеш да си поръчаш директно статии от native english speaker по 300 думи уникални. Не е ли по-добре от пренаписани? Увеличете... Чудесно е. В Щатите имах колеги, които не можеха да решават уравнения с две неизвестни (последен курс), а за правоговора и правописа ми се не спомня. Въпрос на късмет.
N noneto New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 7 Февруари 2012 #6 От: Търся човек с перфектен английски за превод и пренаписване на статии ха туй е яку за 3$-4$ кинта
I Invictus.inc New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Февруари 2012 #7 От: Търся човек с перфектен английски за превод и пренаписване на статии Пиши ми на скайп Invictus.inc искам да поговорим
От: Търся човек с перфектен английски за превод и пренаписване на статии Пиши ми на скайп Invictus.inc искам да поговорим