manqga Member 1 Декември 2023 #1 Здравейте, търся човек/фирма с опит който може да ми настрои CAPI facebook pixel през TAG manager. Сайта ми е къстъм.
Здравейте, търся човек/фирма с опит който може да ми настрои CAPI facebook pixel през TAG manager. Сайта ми е къстъм.
manqga Member 22 Януари 2024 #2 Вдигам темата, търся програмист който може да настрой CAPI facebook pixel , предполагам е елемнтарно за човек който разбира, просто трябва да се сложи кода от фейсбук в сайта.
Вдигам темата, търся програмист който може да настрой CAPI facebook pixel , предполагам е елемнтарно за човек който разбира, просто трябва да се сложи кода от фейсбук в сайта.
manqga Member 11 Февруари 2024 #3 Вдигам темата, търся програмист или фирма който да може да сложи код от Facebook capi в къстъм сайт.
Станимир И Well-Known Member 11 Февруари 2024 #4 Здравейте, срещу 1500 лв ще направим интеграцията с пълни настройки, срок 5 работни дни, ако сте съгласен пишете на ЛС. Поздрави.
Здравейте, срещу 1500 лв ще направим интеграцията с пълни настройки, срок 5 работни дни, ако сте съгласен пишете на ЛС. Поздрави.