Мислех да ти пиша, да не се връзваш, ама викам айде, няма да се правя на интересен, може би жената е наистина коректна, ама общо взето не успя да ме убеди, че трябва да ѝ отпусна “заем”
Нека да разкажа защо се отказах от сделката.
Та общо взето при iTrade 0 няма как да дам първи парите. Да кажеш да е някаква голяма сума, а то ставаше въпрос за 10 евро. Много жалко, че има хора които лъжат и мамят за такива дребни суми. Смешно е.
Та питах, как ще ми бъдат върнати парите, отговори ми се по еконт. Питах за ePay, каза ми, че ще има след 2-3 дни, защото си из можело още утре по еконт, ама било спешно, трябало да купи някаква стока, първо не бе ясно до кога ще се случи това, после се оказа, че спешно трябва да се купи до 17 часа, защото изтичала промоцията. Била много изгодна. Отново попитах за гаранции. Пратиха ми се някакви скрийншоти от ePay с уверение, че плащания се получават редовно и в момента по случайност всичко е източено до стотинка през изипей.
Предложих вариант да ми се прати семата по easyPay. Отговора - нямало каса в техния град. Превода от вчера бил от друг град.
Не знам кой ще да е тоя град без изипей, но с еконт. Това най-вече ме осъмни. Другото което беше съмнително са тези скрийншоти. Не съм ги преглеждал, но ми се струва, че сериозен човек няма да си прати извлечения от сметката в еПей на напълно непознат по интернет.
Накрая ми предложи сина и да ми прати парите по ePay, че спешно му изникна път към друг град с каса и ме попита веднага ли става.
За това реших, да не се доверявам. Не че ще загубя нещо, дори и да и ги пратя и да не ми ги върне, почерпил съм един обяд, обаче важен е принципа. Трето, изказът на жената не прилича на изказ на човек със син над 18 години. По-скоро звучи като някой 15 годишен. Измами не обичам да толерирам. Дано да не е измама, ама на такова мирише. Няма как да се доверя на човек когото не познавам, не съм виждал и няма никакви следи от активността му в интернет.